در بیست و یکمین نمایشگاه الکامپ معرفی میشود
دستاوردهای بورس کالا در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات
دستاوردهای بورس کالای ایران در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات در بیستویکمین نمایشگاه بینالمللی الکترونیک، کامپیوترو تجارت الکترونیک (الکامپ ۹۴) معرفی میشود. به گزارش روابط عمومی و امور بینالملل بورس کالای ایران، بورس کالای ایران طی سالهای اخیر توانسته است گامهای بلندی در راستای توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات بردارد که از جمله آنها میتوان به طراحی اولین و تنها سامانه بومی برخط معاملات در بازار سرمایه کشور اشاره کرد. سامانه معاملاتی بازار آتی اوراق مبتنی برکالا (فایمکس) اولین و تنها سامانه بومی برخط معاملات در ایران است که توسط متخصصان بورس کالا برای معاملات برخط آتی طراحی و توسعه یافته است.
دستاوردهای بورس کالای ایران در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات در بیستویکمین نمایشگاه بینالمللی الکترونیک، کامپیوترو تجارت الکترونیک (الکامپ ۹۴) معرفی میشود. به گزارش روابط عمومی و امور بینالملل بورس کالای ایران، بورس کالای ایران طی سالهای اخیر توانسته است گامهای بلندی در راستای توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات بردارد که از جمله آنها میتوان به طراحی اولین و تنها سامانه بومی برخط معاملات در بازار سرمایه کشور اشاره کرد. سامانه معاملاتی بازار آتی اوراق مبتنی برکالا (فایمکس) اولین و تنها سامانه بومی برخط معاملات در ایران است که توسط متخصصان بورس کالا برای معاملات برخط آتی طراحی و توسعه یافته است. این سامانه تمام فرآیندهای معاملاتی بازار آتی بورس کالای ایران را اجرا و پشتیبانی میکند.
براساس این گزارش، طراحی اولین و تنها سامانه تسویه الکترونیکی بین بانکی (ستاب) نیز از جمله دستاوردهای مهم بورس کالا در حوزه ICT طی سالهای اخیر به شمار میرود. سامانه ستاب تنها سامانه تسویه الکترونیکی بینبانکی داخلی است که هماکنون با اتصال به بیش از ۱۵ بانک فراهمکننده تسویه یکپارچه الکترونیکی است. این سامانه پشتیبان فعالیت رقابتی بانکها در ارائه خدمات پولی و مالی به ذینفعان بورس و همچنین فراهمکننده تسویه یکپارچه الکترونیکی است. بهوسیله این سامانه، ذینفعان بورس کالا میتوانند در هریک از بانکهای مورد پذیرش بورس افتتاح حساب کرده تا تراکنشهای پولی آنها در حساب معرفی شده انجام گیرد. این گزارش حاکی است از دیگر دستاوردهای بورس کالای ایران که در نمایشگاه الکامپ ۹۴ به علاقهمندان حوزه ICT در کشور معرفی میشود میتوان به طراحی و اجرای هسته معاملات بومی اشاره کرد که با هدف توسعهپذیری برای پوشش گستره وسیعی از انواع معاملات بورس کالا مانند معاملات نقدی، آتی، سلف، گواهی سپرده کالایی، مچینگ، مزایده و... طراحی و اجرا شده است. از سویی دیگر فراهم کردن زیرساختهای ارتباطی ( Government To Government) بورس کالا با سازمانها و نهادهای تصمیمگیر و تصمیمساز از دیگر موفقیتهای این بورس در حوزه ICT به شمار میرود.
ارسال نظر