تعرفه ۲۳۶درصدی آمریکا برای فولادهای چینی
وزارت بازرگانی ایالات متحده موانعی بر سر راه ورود برخی از تولیدات فولاد چین ایجاد کرد. بر این اساس آمریکا تعرفه تا ۲۳۶درصدی برای واردات فولادهای مقاوم از چین وضع کرد. این در حالی است که هماکنون نرخ تعرفه برای واردات فولاد به ایران، بین ۱۰ تا ۲۰درصد است. به گزارش روابط عمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو)، نشریه وال استریت ژورنال با اعلام این خبر گزارش داد: این اقدام که برای مدت ۵ سال آتی جاری خواهد بود پیشبینی میشود به سرعت بر بازار تاثیر بگذارد.
قرار است تعرفه جدید از ژانویه سال ۲۰۱۶(کمتر از یک ماه دیگر) به اجرا گذاشته شود.
وزارت بازرگانی ایالات متحده موانعی بر سر راه ورود برخی از تولیدات فولاد چین ایجاد کرد. بر این اساس آمریکا تعرفه تا ۲۳۶درصدی برای واردات فولادهای مقاوم از چین وضع کرد. این در حالی است که هماکنون نرخ تعرفه برای واردات فولاد به ایران، بین ۱۰ تا ۲۰درصد است.به گزارش روابط عمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو)، نشریه وال استریت ژورنال با اعلام این خبر گزارش داد: این اقدام که برای مدت ۵ سال آتی جاری خواهد بود پیشبینی میشود به سرعت بر بازار تاثیر بگذارد.
قرار است تعرفه جدید از ژانویه سال ۲۰۱۶(کمتر از یک ماه دیگر) به اجرا گذاشته شود. پیشتر و در اوایل سال جاری میلادی ۶ شرکت فولادساز آمریکایی شکایتهایی را مبنی بر ارزان فروشی فولادهای چینی تقدیم وزارت بازرگانی کرده بودند و در نهایت سه شنبه هفته گذشته حکم اولیهای مبنی بر ایجاد تعرفه ۲۳۶درصدی بر سر راه تولیدات فولادهای مقاوم چین(ورق گرم)، صادر شد. در ایران نیز تولیدکنندگان فولاد برای ایجاد سدی برابر فولادهای چینی، همواره درخواستهای مشابهی از دولت داشتهاند که تاکنون به وضع تعرفه بین ۱۰ تا ۲۰درصدی منجر شده است.شرکت «فولاد آمریکا» گزارش داد که ۱۷۳ میلیون دلار از میزان درآمد خالص خود را نسبت به سال قبل از دست داده است. افت شدید قیمت نورد گرم در بازار این کشور به سبب فشاری است که از سیل واردات فولاد چینی ایجاد شده است. چین در مدت ۹ ماه سال جاری میلادی، توانست بیش از ۷۱ میلیون تن فولاد روانه بازارهای آمریکا کند که این رقم ۳۱درصد بیش از حجم واردات مدت مشابه سال قبل به شمار میآید.به گفته ماریو لونگی، مدیرعامل شرکت فولاد آمریکا، سطح بالای واردات فولاد از چین سبب ضربه به قیمتها و افت ناعادلانه نرخهای فولاد در بازار این کشور ایجاد کرده است. به نوشته والاستریت ژورنال، اگرچه ایجاد تعرفه در برابر واردات فولاد، نخستین گام برای حل مشکل پیش رو است که سبب بهبود قیمتها میشود اما بسیاری از شرکتها همزمان(برای تولید رقابتی) به تغییر در ساختار میپردازند.
ارسال نظر