در ۶ ماه نخست سال جاری محقق شد
افزایش ۸۶ درصدی صادرات در منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس از افزایش ۸۶ درصدی وزنی صادرات و ۵/۸ درصدی تولیدات این منطقه در ۶ ماه نخست سال جاری نسبت به مدت مشابه سال ۹۲ خبر داد. به گزارش روابط عمومی ایمیدرو، مسعود هندیان گفت: در ۶ ماه اول ۹۳ در مجموع ۲ میلیون و ۳۵ هزار و ۹۲ تن محصول شامل اسلب، آهن اسفنجی، شمش آلومینیوم، شمش روی و شمش فولاد در شرکتهای مستقر در این منطقه تولید شد که نسبت به سال قبل از آن به میزان یک میلیون و ۸۷۶ هزار و ۴۷۶ تن از لحاظ وزنی رشدی معادل ۵/۸ درصد داشت. وی افزود: در ۶ ماه اول سال جاری «فولاد هرمزگان» ۵۷۵ هزار و۸۸۷ تن اسلب، ۷۳۲ هزار و ۱۷۹ تن آهن اسفنجی، «هرمزآل» ۳۵ هزار و ۳۱۳ تن شمش آلومینیوم، «آلومینیوم المهدی» ۵۰ هزار و ۵۶۲ تن شمش، «شرکت روی» ۳ هزار و ۷۳۴ تن شمش روی و «شرکت فولاد کاوه جنوب» ۶۳۷ هزار و۴۱۷ تن آهن اسفنجی تولید داشتند.
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس از افزایش ۸۶ درصدی وزنی صادرات و ۵/۸ درصدی تولیدات این منطقه در ۶ ماه نخست سال جاری نسبت به مدت مشابه سال ۹۲ خبر داد. به گزارش روابط عمومی ایمیدرو، مسعود هندیان گفت: در ۶ ماه اول ۹۳ در مجموع ۲ میلیون و ۳۵ هزار و ۹۲ تن محصول شامل اسلب، آهن اسفنجی، شمش آلومینیوم، شمش روی و شمش فولاد در شرکتهای مستقر در این منطقه تولید شد که نسبت به سال قبل از آن به میزان یک میلیون و ۸۷۶ هزار و ۴۷۶ تن از لحاظ وزنی رشدی معادل ۵/۸ درصد داشت. وی افزود: در ۶ ماه اول سال جاری «فولاد هرمزگان» ۵۷۵ هزار و۸۸۷ تن اسلب، ۷۳۲ هزار و ۱۷۹ تن آهن اسفنجی، «هرمزآل» ۳۵ هزار و ۳۱۳ تن شمش آلومینیوم، «آلومینیوم المهدی» ۵۰ هزار و ۵۶۲ تن شمش، «شرکت روی» ۳ هزار و ۷۳۴ تن شمش روی و «شرکت فولاد کاوه جنوب» ۶۳۷ هزار و۴۱۷ تن آهن اسفنجی تولید داشتند. هندیان تصریح کرد: حضور شرکتهای عظیم فولادی و سرمایهگذاران در بخشهای صنعتی، معدنی و تولیدی، این منطقه را در آینده نزدیک به یکی از بزرگترین مناطق اقتصادی کشور تبدیل میکند.
وی با اشاره به اینکه رویکرد نظام اقتصادی کشور در برنامه چشم انداز ۲۰ساله مبتنی بر خلق کار، افزایش صادرات غیرنفتی، ایجاد زیرساختهای اشتغال، سرمایهگذاری با محوریت رهایی از اقتصاد تکمحصولی است، افزود: مجموع محصولات تولیدی صادرشده شرکتهای مستقر در ۶ ماه سال۹۳ رقم ۲۲۱ هزار و ۳۶۲ تن به ارزش ۱۷۹ میلیون و ۷۶۱هزار و ۸۴۵ دلار است که به لحاظ وزنی ۸۶ درصد نسبت به ۶ ماه سال گذشته افزایش داشته که معادل۱۱۹ هزار و ۶۵ تن است.
هندیان در پایان به تنها اسکله مکانیزه تخلیه و بارگیری مواد فله معدنی در منطقه اشاره کرد وگفت: در نیمه نخست امسال در مجموع ۳ میلیون و ۲۱۴ هزار و ۶۲۹ تن تخلیه وبارگیری صورت گرفته که به لحاظ وزنی شاهد رشد ۵/۱۸ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته بودیم که به میزان ۲ میلیون و ۷۱۰ هزار و ۳۱۲ تن بوده است.
وی این موفقیتها را گامی دیگر به سوی تحقق سند چشمانداز منطقه ویژه دانست و افزود: با همت و تلاش کارکنان منطقه در سال ۹۳ در راستای اجرای فرامین مقام معظم رهبری که سال «اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی» نامگذاری شده، سهم خود را در تحقق بخش اقتصادی با مدیریت جهادی به نحو احسن اجرا کنیم.
ارسال نظر