تحریم، شرکتهای آلمانی را هم با شرایط دشوار روبهرو کرده بود
آمادگی شرکتهای آلمانی برای بازگشت به ایران
عضو بزرگترین و قدیمی ترین انجمن آلمان در حوزه کسب و کار خاورمیانه، با اعلام آمادگی برای بازگشت به ایران و حضور در طرحهای صنایع معدنی کشورمان گفت: تحریم، شرکتهای آلمانی را هم با شرایط دشوار روبهرو کرده بود. به گزارش روابط عمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن وصنایع معدنی ایران(ایمیدرو)، عضو «انجمن آلمانی خاورمیانه و خاور نزدیک» در دیدار با رییس هیات عامل این سازمان با اظهار خرسندی از شرایط جدید سیاسی ایران گفت: به نمایندگی از این انجمن آماده انجام مذاکره و همکاری مشترک در اجرای طرحهای آلومینیوم، مس، فولاد و.
عضو بزرگترین و قدیمی ترین انجمن آلمان در حوزه کسب و کار خاورمیانه، با اعلام آمادگی برای بازگشت به ایران و حضور در طرحهای صنایع معدنی کشورمان گفت: تحریم، شرکتهای آلمانی را هم با شرایط دشوار روبهرو کرده بود.
به گزارش روابط عمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن وصنایع معدنی ایران(ایمیدرو)، عضو «انجمن آلمانی خاورمیانه و خاور نزدیک» در دیدار با رییس هیات عامل این سازمان با اظهار خرسندی از شرایط جدید سیاسی ایران گفت: به نمایندگی از این انجمن آماده انجام مذاکره و همکاری مشترک در اجرای طرحهای آلومینیوم، مس، فولاد و... ایران هستیم.
انجمن آلمانی خاورمیانه و خاور نزدیک که بزرگترین و قدیمی ترین موسسه غیرانتفاعی و مستقل آلمان در ارایه خدمات به این حوزه جغرافیایی است در سال ۱۹۳۴(۸۰ سال پیش) تاسیس شده و عمده شرکتهای بزرگ صنعتی، معدنی و سرمایهگذاری این کشور در آن عضویت دارند. هدف این انجمن تشویق به توسعه کسب و کار و سرمایهگذاری در خاورمیانه و خاور نزدیک است. از سوی دیگر با توجه به ارتباط نزدیکی که انجمن آلمانی خاورمیانه با دولتمردان و وزارتخانههای آن کشور دارد از قدرت اجرایی بالایی برای همکاری در این منطقه برخوردار است. گرهارد شرودر صدر اعظم سابق آلمان یکی از اعضای افتخاری این انجمن محسوب میشود.
عضو هیاتمدیره شرکتEntracon AG از فرصتی که به تازگی برای توسعه روابط دو طرفه فراهم آمده استقبال کرد و یادآور شد: همکاری با صنایع معدنی ایران هیچگاه به طور کامل قطع نشده و در ۲ سال گذشته این شرکت پروژههایی در شرکت آلومینیوم المهدی به اجرا درآورده است.
وی با تاکید بر اینکه خواهان برگشت به ایران برای انجام طرحهای جدید هستیم گفت: تحریمهای بین المللی به سبب اینکه مانع استفاده از فرصتهای موجود میشد برای ما نیز شرایط دشواری را پدید آورده بود.
این عضو «انجمن آلمانی خاورمیانه و خاور نزدیک» به قابلیتهای توسعه روابط با ایمیدرو اشاره کرد و افزود: برای همکاری و امضای قراردادهای متنوع در بخش معدن و صنایع معدنی این سازمان محدودیتی نداریم، به گونهای که میتوان پروژهها را از مرحله طراحی تا ساخت و خرید تجهیزات، نصب و راهاندازی اجرایی کرد.
وی با ابراز خوشبینی نسبت به لغو تحریمها در سال ۲۰۱۴ اظهار کرد: با توجه به شاخصهایی که مناطق ویژه اقتصادی و صنایع معدنی در جنوب ایران دارند شرایط مناسبی برای افزایش همکاریها وجود دارد. عضو «انجمن آلمانی خاورمیانه و خاور نزدیک» به طرحهای توسعه صنعت آلومینیوم ایران اشاره و خاطر نشان کرد: با واردات مواد اولیه از جمله آلومینا و همچنین دسترسی به انرژی گاز میتوان برنامه افزایش ظرفیت تولید شمش آلومینیوم در سواحل جنوبی ایران را عملی ساخت.
رییس هیات عامل ایمیدرو نیز که در این جلسه همراه معاونان و مدیران خود حضور یافته بود با برشمردن سیاستهای دولت جدید مبنی بر توسعه روابط با کشورهای دنیا از جمله اتحادیه اروپا گفت: اولویت ما در توسعه صنایع معدنی استفاده از توان فنی و سرمایههای بخش خصوصی و شرکتهای خارجی است.
مهدی کرباسیان ادامه داد: حداکثر مشارکت سرمایهگذاری این سازمان ۴۰ درصد است، به طوری که ایمیدرو تمایل دارد بالاترین سهم در اجرای پروژهها در اختیار طرف مقابل باشد و این موضوعی است که در هر طرح به طور جداگانه مشخص میشود.
وی ادامه داد: این سازمان آماده ارایه طرحهای سرمایهگذاری و مشارکتی به طرفهای خارجی و بخش خصوصی است.
در این نشست محمد خانداداش پور معاون امور زیرساختهای ایمیدرو نیز اظهار کرد: در مناطق ویژه انرژی بر جنوب (لامرد و پارسیان) برنامههای ایجاد ظرفیتهای جدید فولاد ،آلومینیوم و ... وجود دارد که موضوع مناسبی برای همکاریهای دوطرفه محسوب میشود. وی ادامه داد: مدل طراحی ، ساخت ،نصب و راه اندازی و تامین مالی (E.P.C.F) یکی از پیشنهادهای مورد نظر سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی برای اجرای طرحهای این حوزه است. در این جلسه همچنین نماینده شرکت اوکسین دویچلند (Oxin Deutchland) نیز با اشاره به فعالیتهای این شرکت در حوزه صنایع انرژی بر ، از آمادگی این شرکت برای اجرای مشترک پروژههای صنایع معدنی ایران خبر داد.
ارسال نظر