آثار مثبت مذاکرات ژنو بر صنعت فولاد در بلندمدت
گروه بنگاهها- زهرامسافر: نایب رییس انجمن فولاد با بیان اینکه مذاکرات صورت گرفته در ژنو میتواند در بلندمدت اثرات مثبتی بر صنعت کشور بگذارد، افزود: در این مدت هم دولت و هم تولیدکنندگان فعال در این عرصه باید با یکدیگر تعامل و همکاری داشته باشند تا مشکلات پیش روی صنعت فولاد از میان برداشته شود. حمیدرضا طاهریزاده گفت: نباید توقع داشت که همه مشکلات صنعت به یکباره با توافقات ژنو از بین رود بلکه ابتدا باید بسترهای لازم جهت حل مشکلات فراهم شود. وی تصریح کرد: در حال حاضر بسیاری از پروژههای کشور به صورت تعطیل و نیمهتعطیل است بنابراین دولت باید با یک برنامهریزی صحیح حل مشکلات را از پایه دنبال کند.
گروه بنگاهها- زهرامسافر: نایب رییس انجمن فولاد با بیان اینکه مذاکرات صورت گرفته در ژنو میتواند در بلندمدت اثرات مثبتی بر صنعت کشور بگذارد، افزود: در این مدت هم دولت و هم تولیدکنندگان فعال در این عرصه باید با یکدیگر تعامل و همکاری داشته باشند تا مشکلات پیش روی صنعت فولاد از میان برداشته شود.حمیدرضا طاهریزاده گفت: نباید توقع داشت که همه مشکلات صنعت به یکباره با توافقات ژنو از بین رود بلکه ابتدا باید بسترهای لازم جهت حل مشکلات فراهم شود. وی تصریح کرد: در حال حاضر بسیاری از پروژههای کشور به صورت تعطیل و نیمهتعطیل است بنابراین دولت باید با یک برنامهریزی صحیح حل مشکلات را از پایه دنبال کند.وی با بیان اینکه دولت در مدت ۱۰۰ روز نخست کاری خود صنعت را فراموش نکرد، عنوان کرد: انجمن فولاد با وزارت صنعت، معدن و تجارت جلسات خوبی داشتند و امید است نتیجه این جلسات در آینده مثمرثمر باشد.
نایب رییس انجمن تولیدکنندگان فولاد تاکید کرد: در ۳ ماهه اول امسال مجوز صادرات ۳۰ هزار تن فولاد و در تابستان و پاییز نیز مجوز صادرات ۱۵۰ هزار تن فولاد صادر شد و برای دریافت مجوز صادرات ۱۸۰ هزار تن فولاد در زمستان نیز مذاکرهای صورت گرفته که منتظر پاسخ آن هستیم.وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر بازار فولاد با رکود مواجه شده و با کاهش تقاضا روبهرو است که امیدواریم با پشت سر گذاشتن تحریمها و همینطور ورود سرمایهگذاران خارجی به بخشهای تولیدی کشورمان رونق به صنعت کشور به خصوص فولاد بازگردد.
کمبود مواد اولیه مشکل اصلی کارخانههای فولاد
مدیرعامل فولاد هرمزگان نیز در گفتوگو با فولادنیوز ضمن بیان این مطلب افزود: برای خارج شدن از رکود به وجود آمده در بازار لازم است دولت اقدام به برنامهریزیهای اساسی در زمینه تامین مواد اولیه و آمادهسازی فضا برای تولیدکنندگان و صنعتگران کند. مرتضی آقاجانی خاطرنشان کرد: نمیتوان توقع داشت توافقات ژنو در حال حاضر تاثیر مستقیمی بر بازار بگذارد، بنابراین به کمک رفع تحریمها و همینطور ورود سرمایهگذاران خارجی به بخشهای تولیدی کشورمان، زمینههای لازم برای توسعه هر چه بیشتر صنعت فولاد در آینده نزدیک فراهم خواهد شد.وی تاکید کرد: هماکنون مهمترین مشکلی که کارخانههای فولادسازی با آن مواجه هستند تامین مواد اولیه است که دولت در راستای کمک به صنعت فولاد با برنامهریزهای منظم میتواند مشکل کمبود مواد اولیه را هر چه سریعتر رفع کند.
آقاجانی با اشاره به اینکه صنعت فولاد برای رفع مشکلات خود نیازمند حمایتهای دولت است، عنوان کرد: دولت در ۱۰۰ روزه نخست فعالیت خود فرصت کرده تا به مشکلات تورم رسیدگی کند و تا حدودی آن را کنترل نماید، بنابراین از این پس باید توجه خود را معطوف به صنایع مادر کند.
وی تصریح کرد: با برداشته شدن نسبی تحریمها و حل مشکلات ارز، حملونقل و تسهیلات بانکی میتوان به آینده امیدوار بود، بنابراین در این مدت صنعتگران فعال در حوزه فولاد نیز باید تمام توان خود را برای حل مشکلات به کار گیرند تا به کمک دولت و وزرات صنعت، معدن و تجارت مشکلات سریعتر رفع شود.
ارسال نظر