خبرگزاری فارس- استاندارد جهانی سرانه تولید فولاد به ازای هر نفر ۱۰۰۰ تن در سال است. این رقم در گروه ملی فولاد حدود ۸۰۰ تن است که با اجرای برنامه بازسازی خطوط و به روز کردن تجهیزات کارخانه‌ها امیدواریم طی دو تا سه سال آینده به استانداردهای روز دنیا دست یابیم.عبدالرضا رسولی، مدیرعامل گروه ملی فولاد اظهار داشت: در حال حاضر بیش از ۸۰ درصد واحدهای فولادی کشور از نظر سرانه تولید در سطح استانداردهای جهانی قرار دارند. وی در مورد وضعیت تولید فولاد در کشور نیز اظهار داشت: هم‌اکنون ایران از نظر تولید فولاد رتبه بیستم را در جهان دارا است و طی سه تا چهار سال گذشته از نظر کمی و کیفی در تولید این محصول به سطح مطلوبی دست یافته ایم. وی افزود: طی سال‌های اخیر موفقیت‌های قابل توجهی در صنعت فولاد اتفاق افتاده که بومی‌سازی این صنعت و تولید بومی ۱۰۰ درصدی آهن اسفنجی از آن جمله است.

به گفته وی، صنعت فولاد در تامین مواد اولیه و دانش فنی تقریبا بومی شده و از نظر اصلاح ساختار تکنولوژی کار و کیفیت روند رو به رشدی را دارا است.

مدیرعامل گروه ملی فولاد تاکید کرد: در حال حاضر محصولات فولادی ایران از نظر کیفی در سطح قابل قبولی قرار دارد و صادرات فولاد ایران به کشورهای اروپایی رشد داشته است. رسولی با اشاره به رشد ۲۵ درصدی تولید محصولات فولادی توسط این گروه در سال گذشته نسبت به ۸۷ گفت: در سال گذشته یک میلیون و ۱۵۰ هزار تن محصول فولادی و ۲۵۰ هزار تن فولاد خام توسط گروه ملی فولاد تولید شد.

وی با بیان اینکه تولید فولاد خام در سال گذشته از رشد ۲درصدی نسبت به سال ۸۷ برخوردار بود، تصریح کرد: برنامه تولید محصول فولادی در این گروه در سال گذشته یک میلیون و ۱۰۰ هزار تن و برنامه تولید شمش فولاد ۲۴۰ هزار تن پیش‌بینی شده بود که میزان محقق شده از برنامه جلوتر است.

وی پیش‌بینی کرد تولید محصولات فولادی توسط گروه ملی فولاد طی سال جاری به یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن و تولید شمش فولاد توسط این گروه به ۳۰۰ هزار تن برسد.

به گفته وی، ظرفیت تولید گروه ملی فولاد طی سه سال آینده به ۵ میلیون تن خواهد رسید. مدیرعامل گروه ملی فولاد در ادامه با بیان اینکه طی سال‌های اخیر در زمینه افزایش ظرفیت و به روز کردن تجهیزات صنعت فولاد اقدامات مناسبی صورت گرفته است، افزود: گروه ملی فولاد در سال گذشته برای چهارمین سال به تولید بیش از یک میلیون تن فولاد دست یافت که این میزان هزار تن بالاتر از رکورد تولید شرکت بود. وی واگذاری گروه ملی فولاد به بخش خصوصی طی سال گذشته را اقدامی مناسب در جهت ارتقای تولیدات این گروه عنوان کرد و گفت: در گذشته که این شرکت دولتی بود با مشکلاتی از جمله ساختار نیروی انسانی و همچنین تجهیزات فرسوده روبه‌رو بود، اما پس از خصوصی‌سازی اقدامات مناسبی در جهت حل این مشکلات صورت گرفت.