انتظار برای اعلام نرخ خرید تضمینی گندم
وزیر جهاد کشاورزی درباره نرخ جدید خرید تضمینی گندم گفت: مردادماه پیشنهاد خود را به دبیرخانه شورای اقتصاد ارسال کردیم و منتظر اعلام به موقع هستیم. به گزارش خبرگزاری صدا و سیما محمود حجتی درباره اظهارنظر سازمان حفاظت محیط زیست مبنی بر اینکه ۷۰ درصد تولیدات کشاورزی تراریخته است، گفت: محصولی بهعنوان تراریخته در کشور تولید نمیکنیم، اما بخشی از محصولات وارداتی نظیر سویا و ذرت بهطور عمده و بقیه محصولات کم و بیش تراریخته است. حجتی افزود: البته این کالاها برای ورود به کشور باید مقررات بینالمللی و فرآیندهای قوانین داخلی را طی کنند تا از نظر سبک و مشخصات فنی - ویژگیهای لازم را داشته و قابل مصرف باشند.
وزیر جهاد کشاورزی درباره نرخ جدید خرید تضمینی گندم گفت: مردادماه پیشنهاد خود را به دبیرخانه شورای اقتصاد ارسال کردیم و منتظر اعلام به موقع هستیم. به گزارش خبرگزاری صدا و سیما محمود حجتی درباره اظهارنظر سازمان حفاظت محیط زیست مبنی بر اینکه ۷۰ درصد تولیدات کشاورزی تراریخته است، گفت: محصولی بهعنوان تراریخته در کشور تولید نمیکنیم، اما بخشی از محصولات وارداتی نظیر سویا و ذرت بهطور عمده و بقیه محصولات کم و بیش تراریخته است. حجتی افزود: البته این کالاها برای ورود به کشور باید مقررات بینالمللی و فرآیندهای قوانین داخلی را طی کنند تا از نظر سبک و مشخصات فنی - ویژگیهای لازم را داشته و قابل مصرف باشند. وی در ادامه اظهار کرد: بخش عمده محصولات باغی ایران به شکل فلهای صادر میشود که باید به تدریج به سمت صادرات محصولات بستهبندی و توزیع زنجیرهای گام برداریم. محمود حجتی در حاشیه نخستین کنفرانس بینالمللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران درجمع خبرنگاران افزود: با توجه به تنوع اقلیم کشور ما دارای مزیت و خاستگاه تاریخی محصولات باغی است.
وی اظهار کرد: در برخی محصولات مثل پسته، انار، زرشک و خرما جزو نخستین تولیدکنندگان و در بیشتر محصولات باغی نظیر سیب درختی، مرکبات، انگور و کشمش جزو ۱۰ کشور اول تولیدکننده جهان هستیم. حجتی اضافه کرد: باید محصولات غذایی را در بستهبندی مناسب به مصرفکننده نهایی عرضه کنیم که این کارها باید به تدریج و از روش تعامل با دنیا و براساس سفارش مصرفکنندگان انجام شود و از سرمایهگذاری مشترک و خدمات لجستیک بهره ببریم. وی تاکید کرد: باید بر اساس تقاضای مصرفکننده، محصول را در بازارهای جهانی عرضه کنیم و تولید خود را به نوعی با مصرفکنندگان و شبکههای زنجیرهای که در دنیا وجود دارد پیوند دهیم و با شبکههای توزیع که در سطح کشورهای توسعه یافته بهصورت زنجیرهای ایجاد شده است، هماهنگ کار کنیم.
ارسال نظر