مدیر عامل تولید روی بندرعباس اعلام کرد
تولید انبوه روی از پسماندها
زهرا مجتهد: شرکت تولید روی بندرعباس از بازیافت پسماند موفق به تولید شمش روی در مقیاس انبوه شده است. علیرضا رضوی مدیرعامل شرکت تولید روی بندرعباس ضمن بیان مطلب فوق به خبرنگار «دنیای اقتصاد» گفت: با توجه به تهدید نبود ماده معدنی مورد نیاز برای تولید شمش روی، یکی از تمهیدات بهکار گرفته شده تامین بخشی از خوراک معدنی به روش بازیافت پسماند ناشی از تولید سالهای گذشته است. وی افزود: شرکت تولید روی بندرعباس اولین شرکتی است که با استفاده از بازیافت پسماند، با راندمان بالا موفق به تولید شمش روی در مقیاس انبوه شد.
زهرا مجتهد: شرکت تولید روی بندرعباس از بازیافت پسماند موفق به تولید شمش روی در مقیاس انبوه شده است.علیرضا رضوی مدیرعامل شرکت تولید روی بندرعباس ضمن بیان مطلب فوق به خبرنگار «دنیای اقتصاد» گفت: با توجه به تهدید نبود ماده معدنی مورد نیاز برای تولید شمش روی، یکی از تمهیدات بهکار گرفته شده تامین بخشی از خوراک معدنی به روش بازیافت پسماند ناشی از تولید سالهای گذشته است. وی افزود: شرکت تولید روی بندرعباس اولین شرکتی است که با استفاده از بازیافت پسماند، با راندمان بالا موفق به تولید شمش روی در مقیاس انبوه شد.
رضوی خاطرنشان کرد: با پشت سر گذاشتن یک فرآیند ارزیابی ۱۰ماهه از سوی معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری بهعنوان اولین شرکت دانشبنیان در حوزه تولید فلز روی کشور تولید روی بندرعباس تایید صلاحیت شد، این روند با پروژه های بعدی در دست اجرا، تثبیت و تداوم خواهد یافت.مدیرعامل تولیدروی بندرعباس درخصوص تغییرات تولید و صادرات امسال نسبت به سال گذشته، تصریح کرد: میزان تولید ورق روی در ۱۰ماه سال ۹۴ معادل ۴۱۰۰ تن بوده که طی دوره مشابه سال ۹۵ به ۶ هزار تن رسیده و رشدی حدود ۵/ ۱ برابر داشته است. وی ادامه داد: همچنین شمش روی از ۳۵۶۴ تن تولید در ۱۰ ماه سال ۹۴ به مقدار ۵۶۱۳ تن افزایش تولید داشته که معادل ۵۷/ ۱ برابر است.رضوی گفت: در سال ۹۳ میزان کل صادرات ۳۷۳۰ تن بوده و در سال ۹۴ به ۱۰۸۷۷ تن رسید و طی ۱۰ ماه سال ۹۴ این مقدار به ۴۴۰۰تن معادل ۷/ ۱۳ میلیون دلار بالغ شده که برنامه صادرات تا پایان امسال بیش از ۸ هزار تن شمش روی است.
وی درخصوص پیش بینی چشمانداز بازار روی در سال ٢٠١٧ معتقد است که با توجه به رشد ۲درصدی تقاضای جهانی روی و رشد ۷/ ۷ درصدی عرضه این فلز در جهان، سال ۲۰۱۷ حدود ۲۰۹ هزارتن کمبود عرضه نسبت به تقاضا وجود داشته باشد که تا سال ۲۰۲۰ این مقدار کمبود به حدود ۲۷۹ هزارتن خواهد رسید. وی گفت: بنابراین برآوردها حاکی از آن است که در سال ۲۰۱۷ قیمت روی رشد سالانه ۵/ ۹ درصدی را تجربه کرده، که این مقدار در سال ۲۰۲۰، ۱/ ۶ درصد بهصورت سالانه خواهد بود. وی یادآور شد: در این میان برخی علل ریشه ای موثر بر این چشمانداز مثبت را می توان به کمبود کنسانتره روی در چین و کاهش ۳/ ۲ درصدی مقدار تولید در این کشور و افزایش آهنگ ۱/ ۳ درصدی مصرف در سال ۲۰۱۷ و همچنین کاهش تولید فلز روی در ژاپن طی سال ۲۰۱۷ از میزان ۶۲۳ هزارتن به ۵۸۹ هزارتن و رشد مصرف ۶/ ۴ درصدی در هند مربوط دانست.
رضوی تاکیدکرد: طی ۱۰ماه سال ۲۰۱۶ میزان رشد ۶/ ۱۶ درصدی مصرف فلز روی در هند و کاهش موجودی انبارهای LME از ۶اکتبر ۲۰۱۶ با میزان ۴۵۷.۶۲۵تن به ۴۳۸.۳۰۰تن در ۸ دسامبر همین سال موید و شواهدی براین تحلیل است.وی درباره میزان اشتغالزایی طی دو سال اخیر از سوی شرکت اظهار کرد: بهرغم کاهش تولید و صادرات طی سال ۹۳، استراتژی تولید روی بندرعباس بر حفظ نیروهای خود بوده و تعدیل نیرو نداشته و همچنان با بهکارگیری ۳۰۰ نفر بهصورت مستقیم و ۱۲۰۰ نفر بهصورت غیرمستقیم به فعالیت خود ادامه داده است.رضوی گفت: در حال حاضر دو پروژه مهم کاهش بهای تمام شده و افزایش کیفیت محصول در دست اجراست که نتایج بسیار ارزندهای حاصل شده، از طرفی برنامه توسعه فعالیتهای تولیدی و فرآوری محصول از پسماند با ارزش افزوده بالا یکی دیگر از برنامههای توسعه شرکت است که امیدواریم طی سال آتی به بهرهبرداری برسد.
ارسال نظر