شناسایی ۲۴ کانسار آنتیموان در ایران
مطالعات زمینشناسی حاکی از وجود حدود ۲۴ کانسار آنتیموان در کشور است. به گزارش «ایرنا» مطالعات زمینشناسان نشان میدهد که در ایران حدود ۲۴ کانسار آنتیموان با عیار متوسط ۱۶ درصد وجود دارد که یکی از آنها معدن آنتیموان سفیدابه در استان سیستان و بلوچستان است که ذخیره قطعی آن ۲۵ هزارتن برآورد شده است که در قالب ارزیابیهای بینالمللی به عنوان کانسار بزرگ محسوب میشود.
بر همین اساس، واحد استحصال شمش آنتیموان توسط مهندسان ایرانی و با سرمایهگذاری ۶۰ میلیارد ریالی در جوار این منطقه احداث شده است.
مطالعات زمینشناسی حاکی از وجود حدود ۲۴ کانسار آنتیموان در کشور است.به گزارش «ایرنا» مطالعات زمینشناسان نشان میدهد که در ایران حدود ۲۴ کانسار آنتیموان با عیار متوسط ۱۶ درصد وجود دارد که یکی از آنها معدن آنتیموان سفیدابه در استان سیستان و بلوچستان است که ذخیره قطعی آن ۲۵ هزارتن برآورد شده است که در قالب ارزیابیهای بینالمللی به عنوان کانسار بزرگ محسوب میشود.
بر همین اساس، واحد استحصال شمش آنتیموان توسط مهندسان ایرانی و با سرمایهگذاری ۶۰ میلیارد ریالی در جوار این منطقه احداث شده است.ظرفیت تولید سالانه این واحد، ۱۷۵ تن شمش آنتیموان (با عیار ۹۶/ ۹۹) با ورودی یک هزار و ۴۵۰ تن کانسنگ (عیار ۱۵ درصد) است. در واقع، کانسنگ مورد نیاز برای تولید یک تن شمش، ۸/ ۸ تن برآورد شده است. آنتیموان یک شبه فلز راهبردی و کمیاب است که اکنون ذخایر شناخته شده جهانی آن به ۸/ ۱ تا ۲ میلیون تن میرسد و تولید سالانه آن در جهان حدود ۲۰۰ هزار تن اعلام شده است. چینیها با داشتن بیش از ۵۰ درصد این ذخیره مهم (حدود ۹۵۰ هزار تن)، بزرگترین دارنده ذخایر آنتیموان جهان هستند.
ارسال نظر