مدیرعامل فولاد آلیاژی ایران:
تولید فولادهای خاص در اولویت است
گروه بنگاهها: مدیر عامل شرکت فولاد آلیاژی ایران گفت: با توجه به اینکه تولید فولادهایی خاص در برنامه استراتژیک شرکت قرار گرفته، فولاد زنگ نزن را به روش کربنزدایی بهصورت مستمر تولید و به بازار روانه کردیم. محمدابراهیم قدیریان درخصوص مشخصات فنی این نوع فولاد خاص که تولید شده، گفت: فولاد زنگ نزن آستنیتی پرکاربردترین و معروفترین فولاد است که با ۱۸ درصد کروم و ۸ درصد نیکل به نام استیل ۸-۱۸ نیز شناخته میشود. مقاومت در برابر خوردگی بسیار بالا و قابلیت کارپذیری خوب این فولاد از ویژگیهای بارز آن است.
گروه بنگاهها: مدیر عامل شرکت فولاد آلیاژی ایران گفت: با توجه به اینکه تولید فولادهایی خاص در برنامه استراتژیک شرکت قرار گرفته، فولاد زنگ نزن را به روش کربنزدایی بهصورت مستمر تولید و به بازار روانه کردیم. محمدابراهیم قدیریان درخصوص مشخصات فنی این نوع فولاد خاص که تولید شده، گفت: فولاد زنگ نزن آستنیتی پرکاربردترین و معروفترین فولاد است که با ۱۸ درصد کروم و ۸ درصد نیکل به نام استیل ۸-۱۸ نیز شناخته میشود. مقاومت در برابر خوردگی بسیار بالا و قابلیت کارپذیری خوب این فولاد از ویژگیهای بارز آن است. وی درخصوص کاربرد این نوع فولاد گفت: اهمیت و کاربرد وسیع فولادهای زنگ نزن در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی، صنایع غذایی، دارویی، مهندسی پزشکی، موجب ایجاد رونق و رقابت جدی در بازار جهانی تولید این دسته از فولادها شده است. وی تاکید کرد: با گسترش این تکنولوژی، امکان تولید گریدهای خاص پرآلیاژ که عموما کاربردهای حساس دارند نیز فراهم شده است. قدیریان افزود: سالانه به صورت مداوم حدود ۳ الی ۵ هزار تن انواع مقاطع فولادهای زنگ نزن وارد کشور می شود که به تدریج و با شرایط توسعه یافته تولید داخل، میتوان سالانه از خروج ۱۰ الی ۱۵ میلیون دلار ارز از کشور جلوگیری کرد. وی در مورد بازاریابیهای انجام شده برای صادرات این نوع فولاد گفت: همچنین با رایزنیها و مطالعاتی که در بازار صورت گرفته، صادرات فولادهای مذکور میتواند در برنامه بازارهای هدف صادراتی نیز قرار گیرد.
وی تصریح کرد: با توجه به تولید فولاد فوقالذکر، شرکت فولاد آلیاژی ایران موفق شد، لیست گریدهای تولیدی خود را به ۳۵۲ گرید فولادی ارتقاء بخشد. وی تصریح کرد: با انجام تحقیقات و مطالعات صورت گرفته روی این فولاد، شرکت فولادآلیاژی ایران (با حذف فرآیند آهنگری) موفق به نورد شمشهای تولیدی این فولاد شده است. مدیر عامل فولاد آلیاژی ایران همچنین از رشد ۲۶ درصدی صادرات در سالجاری خبر داد و گفت: از ابتدای سالجاری تا کنون حدود ۱۹ هزار تن از محصولات این شرکت به ارزش بیش از ۹.۸ میلیون دلار به خارج از کشور صادر شد که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل بیش از ۲۶ درصد رشد وزنی داشته است. وی تصریح کرد: این محصولات فولادی در قالب گروههای سخت شونده، زنگ نزن، ابزار سردکار، عملیات حرارتیپذیر، کربنی، کیفی و صنعتی ساختمانی به کشورهای آلمان- اسپانیا- امارات- افغانستان- ایتالیا- بلژیک- ترکیه پاکستان- عراق- پرتغال - چک - کره جنوبی و هلند صادر شده است. قدیریان تاکید کرد: برای اولین بار در سالجاری، پنج کشور عراق، بلغارستان، پرتغال، پاکستان و چک نیز به بازارهای هدف محصولات شرکت فولاد آلیاژی ایران اضافه شد و فولادهایی از گروه زنگ نزن، ابزار سردکار، عملیات حرارتی پذیر، سختشونده سطحی و صنعتی عمرانی به این کشورها صادر شد.
ارسال نظر