قیمت‌ها در بورس‌فلزات لندن فرو ریخت

شماره روزنامه: ۱۳۰۱ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۷۰۸۱۱۱ بورس-فلزات

گروه بورس‌فلزات- قیمت انواع فلز در معاملات صورت گرفته در رینگ مبادلاتی بورس‌فلزات لندن در ۳۰جولای نسبت به هفت روز گذشته کاهش یافت.<br>بنابراین گزارش، فلز مس با ۴۲۰دلار کاهش در ۳۰جولای نسبت به ۲۳جولای با نرخ ۷هزار و ۸۸۰دلار به صورت نقدی خریدار شد.<br>فروش نقدی این فلز با همان مقدار کاهش با نرخ ۷هزار و ۸۸۵دلار مورد معامله قرار گرفت.<br>در رینگ مبادلات بورس‌فلزات لندن خرید و فروش اعتباری سه ماهه فلز مس به ترتیب با نرخ‌های ۷هزار و ۷۵۱دلار و ۷هزار و ۷۵۲دلار صورت گرفت.<br>خرید نقدی فلز روی در این بورس با ۲۵۱دلار افت با نرخ ۳هزار و ۴۹۹دلار و ۵۰سنت معامله شد.

گروه بورس‌فلزات- قیمت انواع فلز در معاملات صورت گرفته در رینگ مبادلاتی بورس‌فلزات لندن در 30جولای نسبت به هفت روز گذشته کاهش یافت.
بنابراین گزارش، فلز مس با ۴۲۰دلار کاهش در ۳۰جولای نسبت به ۲۳جولای با نرخ ۷هزار و ۸۸۰دلار به صورت نقدی خریدار شد.
فروش نقدی این فلز با همان مقدار کاهش با نرخ ۷هزار و ۸۸۵دلار مورد معامله قرار گرفت.
در رینگ مبادلات بورس‌فلزات لندن خرید و فروش اعتباری سه ماهه فلز مس به ترتیب با نرخ‌های ۷هزار و ۷۵۱دلار و ۷هزار و ۷۵۲دلار صورت گرفت.
خرید نقدی فلز روی در این بورس با ۲۵۱دلار افت با نرخ ۳هزار و ۴۹۹دلار و ۵۰سنت معامله شد.

فروش نقدی این فلز با نرخ ۳هزار و ۵۰۰دلار در بورس لندن مورد معامله قرار گرفت.اما خرید و فروش سه ماهه اعتباری فلز روی با نرخ‌های ۳هزار و ۴۵۵دلار و ۳هزار و ۴۵۵دلار و ۵۰سنت دادوستد شد.
این گزارش می‌افزاید: فلز نیکل در مبادلات ۳۰جولای با ۴۱۱۰دلار کاهش با نرخ ۳۰هزار و ۴۱۰دلار به صورت نقدی خریداری شد. همچنین فروش نقدی فلز نیکل با نرخ ۳۰هزار و ۴۱۵دلار مورد معامله قرار گرفت. که نسبت به هفت روز گذشته کاهش چشم‌گیری را نشان می‌دهد.
خرید و فروش اعتباری سه ماهه این فلز به ترتیب با نرخ‌های ۳۰هزار و ۳۹۰دلار و ۳۰هزار و ۳۹۵دلار مورد معامله قرارگرفت.خرید نقدی فلز سرب نیز با ۵۲۵دلار کاهش نسبت به هفته گذشته با نرخ ۲هزار و ۹۵۰دلار معامله شد.
فروش نقدی این فلز نیز در رقم ۲هزار و ۹۵۱دلار صورت گرفت و خرید و فروش اعتباری سه ماهه فلز سرب با نرخ‌های ۲هزار و ۹۵۵دلار و ۲هزار و ۹۵۶دلار بود.
این گزارش حاکی است، خرید نقدی فلز آلومینیوم نیز در این روز با یک هزار و ۱۰۴دلار کاهش در رقم ۲هزار و ۶۷۵دلار معامله شد.
فروش نقدی این فلز با ۲هزار و ۶۷۵دلار و ۵۰سنت مورد معامله قرار گرفت و خرید و فروش اعتباری سه ماهه فلز آلومینیوم نیز به ترتیب با نرخ‌های ۲هزار و ۷۳۸دلار و ۵۰سنت و ۲هزار و ۷۳۹دلار دادوستد شد.
خرید نقدی فلز قلع در رینگ معاملاتی بورس فلزات لندن با ۹۰دلار کاهش با نرخ ۱۵هزار و ۶۰۰دلار مورد معامله قرار گرفت.
فروش نقدی این فلز با نرخ ۱۵هزار و ۶۲۰دلار صورت گرفت و خرید و فروش اعتباری سه ماهه فلز قلع با نرخ ۱۵هزار و ۶۰۰دلار و ۱۵هزار و ۶۰۵دلار معامله شد.
موجودی انبارهای بورس فلزات لندن در ۳۰جولای به این قرار است: آلومینیوم ۸۳۷هزار و ۱۵۰تن، مس ۱۰۱هزار و ۸۰۰تن، سرب ۳۹هزار تن، روی ۶۶هزار و ۹۷۵تن، قلعه ۱۳هزار و ۷۰۰تن و نیکل ۱۴هزار و ۱۰۰تن بود.


ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن