تحلیل بازاردنیای اقتصاد گزارش می‌دهد:

ادامه رکود در بازار میلگرد

شماره روزنامه: ۱۲۸۴ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۷۰۴۴۷۵ بورس-فلزات

گروه بورس‌فلزات- دیروز همانند روزهای گذشته این هفته بازار میلگرد ازثبات قیمت برخوردار بود و انواع این محصول در بازار غیررسمی بدون تغییر قیمت به فروش رسید.<br>براساس این گزارش قیمت میلگرد ۸آجدار کلاف اهوازی بدون تغییر نسبت به روز گذشته ۶هزار و ۵۵۰ریال بود.

گروه بورس‌فلزات- دیروز همانند روزهای گذشته این هفته بازار میلگرد ازثبات قیمت برخوردار بود و انواع این محصول در بازار غیررسمی بدون تغییر قیمت به فروش رسید.
براساس این گزارش قیمت میلگرد ۸آجدار کلاف اهوازی بدون تغییر نسبت به روز گذشته ۶هزار و ۵۵۰ریال بود.

برخلاف ثبات حاکم بر بازار میلگرد اما بازار تیرآهن همچنان نوسان داشت به گونه‌ای که سبد تیرآهن ریز با کاهش قیمت مواجه شد.
این گزارش می‌افزاید: قیمت هر شاخه تیرآهن ۱۴ و ۱۶ ذوب‌آهن اصفهان دیروز با کاهش ۳هزار ریال و ۵هزار ریال معادل یک‌میلیون و ۱۲۵هزار ریال و یک‌میلیون و ۴۶۵هزار ریال بود.
دیروز هر شاخه تیرآهن ۱۸ بدون تغییر قیمت نسبت به روز گذشته به همان مبلغ یک‌میلیون و ۸۳۲هزار ریال به فروش رسید.
این گزارش حاکی است، دیروز هر شاخه تیرآهن ۲۰ و ۲۲ با کاهش و هر شاخه تیرآهن ۲۴ و ۲۷ با افزایش قیمت مواجه شد.
قیمت هر شاخه تیرآهن ۲۰ و ۲۲ با افت ۳۰هزار ریالی و ۵هزار ریالی و هر شاخه تیرآهن ۲۴ و ۲۷ با افزایش ۱۵هزار ریالی و ۵هزار ریالی به ترتیب به مبلغ ۲میلیون و ۵۲۰هزار ریال، ۲میلیون و ۷۸۰هزار ریال، ۳میلیون و ۵۱۰هزار ریال و ۴میلیون و ۷۸۰هزار ریال مبادله شد.


ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن