تولید فولاد ضدزنگ در جهان افزایش یافت

شماره روزنامه: ۱۲۸۱ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۷۰۳۸۹۲ بورس-فلزات

ایران سینا – انجمن بین‌المللی فولاد ضدزنگ (ISSF) انتظار دارد تولید فولاد خام ضدزنگ جهان در سال ۲۰۰۷ به ۸/۲۹میلیون تن برسد که یک افزایش ۱/۵درصدی نسبت به تولید سال ۲۰۰۶ را نشان می‌دهد. <br>این نرخ رشد ۱/۵درصدی در بلندمدت موجب عرضه بسیار زیادی می‌شود که در سال ۲۰۰۶ در بسیاری از کشورها روی داد و باعث افزایش موجودی فولاد ضدزنگ شد. <br>در سال ۲۰۰۶ تولید واقعی فولاد ضدزنگ جهان در مقایسه با سال ۲۰۰۵ با ۷/۱۶درصد افزایش به ۴/۲۸میلیون تن رسید که این مقدار بیشتر از جبران کاهش تولید سال ۲۰۰۵ (۱/۱- درصد) است.

تولید فولاد ضدزنگ در جهان افزایش یافت

ایران سینا - انجمن بین‌المللی فولاد ضدزنگ (ISSF) انتظار دارد تولید فولاد خام ضدزنگ جهان در سال 2007 به 8/29میلیون تن برسد که یک افزایش 1/5درصدی نسبت به تولید سال 2006 را نشان می‌دهد.
این نرخ رشد ۱/۵درصدی در بلندمدت موجب عرضه بسیار زیادی می‌شود که در سال ۲۰۰۶ در بسیاری از کشورها روی داد و باعث افزایش موجودی فولاد ضدزنگ شد.
در سال ۲۰۰۶ تولید واقعی فولاد ضدزنگ جهان در مقایسه با سال ۲۰۰۵ با ۷/۱۶درصد افزایش به ۴/۲۸میلیون تن رسید که این مقدار بیشتر از جبران کاهش تولید سال ۲۰۰۵ (۱/۱- درصد) است.

هم اکنون آسیا بزرگترین منطقه تولیدکننده فولاد ضدزنگ جهان است که در سال ۲۰۰۶ مجددا بیشترین افزایش تولید فولاد ضدزنگ را داشت. طبق آمار رسیده این مقدار تقریبا ۲۱ درصد کل تولید جهان بود. این انجمن انتظار دارد در سال ۲۰۰۷ تولید با ۱۲درصد رشد به ۹/۱۶میلیون تن برسد.
در سال ۲۰۰۶ تمام کشورهای آسیایی به جز کره‌جنوبی در این رشد سهیم بودند.
کارشناسان پیش‌بینی می‌کنند در سال ۲۰۰۷ چین و بعد از آن هند علت اصلی افزایش تولید منطقه آسیا خواهند بود. همچنین پیش‌بینی می‌شود که تولید دیگر کشورهای آسیایی به همان میزان قبل و یا حتی با کاهش روبه‌رو شود. طبق اخبار رسیده چین با راه‌اندازی ظرفیت‌های جدید همچنان به افزایش تولید فولاد ضدزنگ ادامه خواهد داد.
این در حالی است که این کشور در سال ۲۰۰۶ بزرگترین تولیدکننده فولاد ضدزنگ جهان بود همچنین انتظار می‌رود در سال جاری تولید در اروپای غربی و آفریقا با ۷/۲درصد کاهش به ۷/۹میلیون تن برسد. این کاهش به‌دلیل تنظیم موجودی و واردات بیشتر از آسیا ایجاد خواهد شد. این منطقه در نیمه دوم سال ۲۰۰۵ به اختیار خود تولید را کاهش داد ولی در سال ۲۰۰۶ تولید این منطقه با ۴/۱۳درصد افزایش به ۱۰میلیون تن رسید.
در منطقه آمریکای شمالی و جنوبی نیز انتظار می‌رود تولید در سال ۲۰۰۷ با ۴/۳درصد کاهش بالغ بر ۹/۲میلیون تن شود. (در سال ۲۰۰۶ تولید فولاد ضدزنگ این منطقه با ۱۰درصد افزایش به ۳میلیون تن رسید).
همچنین رشد تولید فولاد ضدزنگ اروپای مرکزی و شرقی نیز ادامه خواهد داشت. افزایش قیمت مواد اولیه به‌ویژه نیکل این انجمن را بر آن کرده است که برای مصارف فولاد ضدزنگ، گریدها فریتی را به‌عنوان یک جایگزین اقتصادی و کارآمد ترویج کند.


ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن