گزارش دنیای‌اقتصاد از قیمت آهن‌آلات از بازار طی هفته گذشته

روند رو به رشد قیمت تیرآهن متوقف شد

شماره روزنامه: ۱۲۸۰ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۷۰۳۶۹۴ بورس-فلزات

گروه بورس‌فلزات- در حالی که قیمت تیرآهن طی مبادلات هفته گذشته روند به رشدی را در بازار طی می‌کرد، اما روز چهارشنبه گذشته قیمت این محصول با افت مواجه شد.<br>براساس این گزارش، توقف روند رو به رشد قیمت تیرآهن طی هفته گذشته در حالی رخ داد که نرخ تیرآهن در مبادلات روز چهارشنبه با وجود افت قیمت نسبت به روز شنبه بیشتر بود.

گروه بورس‌فلزات- در حالی که قیمت تیرآهن طی مبادلات هفته گذشته روند به رشدی را در بازار طی می‌کرد، اما روز چهارشنبه گذشته قیمت این محصول با افت مواجه شد.
براساس این گزارش، توقف روند رو به رشد قیمت تیرآهن طی هفته گذشته در حالی رخ داد که نرخ تیرآهن در مبادلات روز چهارشنبه با وجود افت قیمت نسبت به روز شنبه بیشتر بود.

طی هفته گذشته قیمت هر شاخه تیرآهن ۱۴ از یک‌میلیون و ۱۲۵هزار ریال در روز شنبه به ترتیب به مبلغ یک‌میلیون و ۱۵۰هزار ریال، یک‌میلیون و ۱۶۰هزار ریال و یک‌میلیون و ۱۷۰هزار ریال طی روز‌های یکشنبه، دوشنبه، سه‌شنبه به فروش رسید.
اما با وجود روند افزایشی قیمت تیرآهن ۱۴ این محصول در مبادلات روز چهارشنبه هفته گذشته با افت نرخ، نسبت به روز‌های قبل از آن مواجه و به نرخ یک‌میلیون و ۱۴۰هزار ریال عرضه شد.
در این میان، قیمت هر شاخه تیرآهن ۱۶ و ۱۸ نیز طی هفته گذشته با نوسان قیمت همراه شد به گونه‌ای که این دو محصول از یک‌میلیون و ۴۱۵هزار ریال و یک‌میلیون و ۸۲۵هزار ریال در روز شنبه به مبلغ یک‌میلیون و ۴۷۰هزار ریال و یک‌میلیون و ۸۴۰هزار ریال به فروش رسیدند.
طی مدت یادشده، قیمت هر شاخه تیرآهن ۲۰ از ۲میلیون و ۵۹۰هزار ریال در روز شنبه به مبلغ ۲میلیون و ۵۸۰هزار ریال در روز چهارشنبه رسید.
طی هفته گذشته سبد تیرآهن درشت نیز ابتدا روند افزایشی داشت اما در مبادلات روز چهارشنبه این روند متوقف شد.
بنابراین گزارش، هر شاخه تیرآهن ۲۲ از ۲میلیون و ۷۴۰هزار ریال روز شنبه به ۲میلیون و ۷۸۰هزار در یکشنبه، ۲میلیون و ۸۵۰هزار ریال دوشنبه، ۲میلیون و ۸۱۰هزار ریال سه‌شنبه و ۲میلیون و ۸۰۰هزار ریال در مبادلات روز چهارشنبه به فروش رسید.
طی مدت یادشده، همچنین قیمت هر شاخه تیرآهن ۲۴ با طی روند افزایشی از ۳میلیون و ۴۴۰هزار ریال در مبادلات شنبه به ۳میلیون و ۵۲۰هزار ریال در مبادلات روزچهارشنبه رسید.
قیمت هر شاخه تیرآهن ۲۷ از ۴میلیون و ۶۰۰هزار ریال در روز شنبه روند افزایشی را در طول هفته طی کرد. در چهارشنبه هفته یادشده با توقف رشد، نرخ آن به ۴میلیون و ۷۵۰هزار ریال رسید.
این گزارش می‌افزاید: طی هفته گذشته قیمت میلگرد در بازار غیررسمی بدون هیچ گونه نوسانی مبادله شد به گونه‌ای که میلگرد ۸ آجدار کلاف اهوازی طی ۵روز کاری هفته مورد بررسی به قیمت ۶هزار و ۵۵۰ریال عرضه شد.
میلگرد ۱۰ آجدار شاخه و ۱۲ آجدار اردبیل نیز بدون تغییر قیمت طی هفته گذشته به همان مبلغ ۶هزار و ۴۰۰ریال به فروش رسیدند.ثبات و آرامش در سایر سایزهای میلگرد در بازار غیررسمی حکمفرما بود به طوری که محصولات ارائه‌شده از سوی میانه، کرمانشاه و اردبیل نیز بدون نوسان قیمت طی ۵روز کاری هفته گذشته مورد مبادله قرار گرفتند.


ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن