طی سه ماه گذشته

تیرآهن کیلویی ۱۵۰تومان ارزان شده است

شماره روزنامه: ۱۱۳۴ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۶۹۴۳۸۲ بورس-فلزات

در صورت تامین مواداولیه مورد‌نیاز کارخانه‌ها، امکان تولید ۵/۲میلیون تن تیرآهن در کشور طی سال آینده فراهم خواهد شد.

تیرآهن کیلویی 150تومان ارزان شده است

در صورت تامین مواداولیه مورد‌نیاز کارخانه‌ها، امکان تولید ۵/۲میلیون تن تیرآهن در کشور طی سال آینده فراهم خواهد شد. تقی بهرامی، رییس انجمن تولیدکنندگان فولاد، در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به تولید تیرآهن غیراستاندارد در کشور گفت: امسال برخی از تولیدکنندگان داخلی به تولید تیرآهن از طریق جوش دادن ورق‌های فولادی اقدام کرده‌اند اگرچه این محصول با قیمتی پایین تولید می‌شود، ولی غیراستاندارد بوده و دارای کیفیت بسیار پایینی است.

وی با تاکید بر لزوم جلوگیری از تولید این‌گونه محصولات در کشور تصریح کرد: ما از ابتدای سال نسبت به تولید تیرآهن غیراستاندارد در کشور هشدار داده بودیم، ولی موسسه استاندارد اخیرا اعلام کرده که با تولیدکنندگان متخلف برخورد خواهد کرد.

وی افزود: برخی از خریداران تیرآهن به دنبال خرید محصول استاندارد نیستند و فقط به فکر خرید با قیمتی پایین‌تر هستند که این مساله آسیب‌های زیادی را به همراه خواهد داشت.

او بر توجه بیشتر وزارت بازرگانی و صنایع بر تولید تیرآهن در کشور تاکید کرد و گفت: تیرآهن‌های غیراستاندارد تولید شده، بیشتر در بازار داخل توزیع شده‌اند، ولی احتمال صادرات آن به عراق نیز وجود دارد که در این‌صورت باعث بدنامی محصولات ایرانی و در نتیجه تضعیف بازارهای صادراتی تولیدکنندگان ایرانی خواهد شد. به گفته بهرامی، واحدهایی که به تولید تیرآهن غیراستاندارد اقدام کرده‌اند، در شهرهای مختلف و از جمله اطراف تهران مستقر هستند.

وی با اشاره به کاهش قیمت تیرآهن در کشور به دلیل سردشدن هوا و واردات بیش از حد این محصول، اظهار داشت: قیمت هر کیلو تیرآهن از تابستان تا به حال حدود ۱۵۰‌تومان کاهش یافته و در‌حال‌حاضر هر‌کیلو تیرآهن در بازار کمتر از ۷۰۰‌تومان خرید و فروش می‌شود. وی قیمت جهانی هر کیلو تیرآهن را حدود ۵۶۰‌تومان عنوان کرد و گفت: با احتساب حقوق ورودی، تیرآهن وارداتی گران‌تر از محصول تولید داخل خواهد بود. بهرامی، همچنین نیاز کشور به محصولات فولادی را سالانه بیش از ۱۳‌میلیون تن برآورد کرد و افزود: از این رقم حدود ۲میلیون و ۵۰۰‌هزار تن به تیرآهن اختصاص دارد که در صورت حل مشکل تولیدکنندگان و تامین مواد‌اولیه مورد‌نیاز آنها، سال آینده امکان تولید این میزان تیرآهن در کشور فراهم خواهد شد. وی تاکید کرد: امکان تولید تمام محصولات فولادی مورد‌نیاز کشور در داخل وجود دارد و در صورت تامین مواد‌اولیه مورد‌نیاز کارخانه‌ها نیازی به واردات نخواهد بود.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن