معاون فروش و بازاریابی فولاد مبارکه:
ایران کمترین تعرفه واردات ورق فولاد را دارد
تعرفه واردات (حقوق گمرکی + سود بازرگانی) انواع ورق به کشور ۱۰درصد است. در صورتی که این رقم در مالزی ۵۰درصد، هندوستان ۲۰درصد، فرانسه و آمریکا ۲۰درصد و آلمان حدود ۱۷درصد است. محمدرضا شمسآبادی، معاون فروش و بازاریابی فولاد مبارکه در گفتوگو با ایلنا گفت: فولاد مبارکه اصفهان از ابتدای سالجاری تاکنون ۲/۳میلیون تن انواع محصولات فولادی تولید کرده است که حدود ۵/۲میلیون تن آن را در بازار داخلی به فروش رسانده و حدود ۷۰۰هزار تن از محصولات خود را به بازارهای خارجی صادر کرده است.
محمدرضا شمسآبادی، معاون فروش و بازاریابی فولاد مبارکه اصفهان، با بیان این مطلب افزود: از ابتدای سالجاری تاکنون ۶۹۲هزار تن ورق گرم به کشورهای خاورمیانه و اروپایی صادر شده و از ماه گذشته تاکنون صادرات ۶هزار تن ورق گالوانیزه و ۷۰۰تن ورق رنگی نیز در دستور کار این شرکت قرار گرفته است.
وی، برنامه تولید فولاد مبارکه اصفهان را تا پایان سال تولید ۸/۴میلیون تن محصول فولادی عنوان کرد و گفت: از این میزان یکمیلیون تن ورق گرم صادر خواهد شد. شمسآبادی، درباره برنامه صادراتی فولاد مبارکه اصفهان، اظهارداشت: ۲۵درصد از تولیدات فولاد مبارکه اصفهان صادر میشود که حدود ۵۰درصد از آن به کشورهای اروپایی، ۳۰درصد کشورهای خاورمیانه و مابقی به خاور دور صادر میشود.معاون فروش و بازاریابی فولاد مبارکه اصفهان، تعرفههای کنونی این صنعت را در ورق گرم ۱۰درصد، ورق سرد ۱۰درصد، تیرآهن صفر و میلگرد ۲۰درصد ذکر کرد و گفت: برخی از مسوولان و مصرفکنندگان تصور میکنند، کاهش تعرفهها لزوما به کاهش قیمت محصولات فولادی منجر میشود و منافع تولیدکنندگان را کمتر مدنظر قرار میدهند، در حالی که بررسی میزان تعرفه محصولات فولادی سایر کشورها نشان میدهد که حتی فولادسازان بزرگ جهان نیز برای حمایت از تولیدکنندگان خود، تعرفههای مناسبی را وضع کردهاند.
وی، همچنین به ارائه آماری از وضعیت تولید و تعرفههای سایر کشورها پرداخت و اظهارداشت: ژاپن با وجود تولید ۱۰۰میلیون تن فولاد و بالا بودن قیمت تولید در این کشور برای محصولات سرد و گرم ۵درصد تعرفه تعیین کرده است.معاون فروش و بازاریابی فولاد مبارکه اصفهان، ادامه داد: چین نیز سالانه حدود ۴۵۰میلیون تن فولاد تولید میکند که ۳۵درصد تولید فولاد دنیا را در بر میگیرد، با این حال برای محصولات گرم بین ۳ تا ۱۷درصد تعرفه و برای محصولات سرد بین ۱۶ تا ۱۷درصد تعرفه واردات در نظر گرفته است.
شمسآبادی اعلام کرد: تعرفه محصولات فولادی در مالزی ۵۰درصد، در هندوستان ۲۰درصد، در فرانسه و آمریکا ۲۰درصد و در آلمان حدود ۱۷درصد است و این تعرفهها در حالی وضع میشود که بالا بودن قیمت تمام شده تولید محصولات فولادی، ورود به بازار داخلی این کشورها را بسیار دشوار میکند.
ارسال نظر