کاهش قیمت فلزات در بورس فلزات لندن
گروه بورس فلزات- قیمت انواع فلز مس، آلومینیوم، روی و قلع در رینگ مبادلاتی پانزدهم می کاهش یافت، این در حالی است که نرخ نیکل و سرب در همان روز افزایش یافت.
گروه بورس فلزات- قیمت انواع فلز مس، آلومینیوم، روی و قلع در رینگ مبادلاتی پانزدهم می کاهش یافت، این در حالی است که نرخ نیکل و سرب در همان روز افزایش یافت.
به گزارش خبرنگار دنیای اقتصاد قیمت فروش نقدی مس هر تن ۱۱۰دلار کاهش یافت.
افت قیمت این فلز در پانزدهم می باعث شد تا این فلز با قیمت ۷هزار و ۷۹۵دلار و ۵۰سنت به فروش برسد.
خرید نقدی مس در رینگ مبادلاتی پانزدهم می معادل هر تن ۷هزار و ۷۹۵دلار بود.
خرید و فروش ۳ماهه مس با پیشبینی افت قیمت آن هر تن با نرخ ۷هزار و ۷۱۵دلار و ۷هزار و ۷۲۵دلار انجام شد.
موجودی مس در انبارهای بورس فلزات لندن معادل هر تن ۱۴۱هزار و ۳۰۰ تن بود.
بر اساس این گزارش افت قیمت آلومینیوم به مبادلات روز پانزدهم مه هم کشیده شد و با افت ۱۳دلاری در هر تن به قیمت دو هزار و ۷۹۱دلار به فروش رسید.
خرید نقدی این فلز هم با نرخ دو هزار و ۷۹۰دلار و ۵۰سنت انجام شد. همچنین خرید و فروش سه ماهه آلومینیوم که با پیشبینی رشد قیمت آن روبهرو شد با نرخ به ترتیب دو هزار و ۸۲۲دلار و دو هزار و ۸۲۳دلار صورت گرفت.
موجودی آلومینیوم در انبارهای بورس فلزات لندن طی تاریخ ۱۵مه معادل ۸۳۴هزار و ۸۲۵تن بود.
این گزارش حاکی است قیمت روی هم که مدتی بود بر روی رقم ۴هزار دلار رکورد ثبت میکرد پایین آمد و در مبادلات پانزدهم مه با نرخ هر تن ۳هزار و ۹۳۵دلار به فروش رسید.
خرید نقدی این فلز هم در تاریخ یاد شده با قیمت سههزار و ۹۳۰دلار صورت گرفت.
همچنین روی به صورت سه ماهه با نرخ سههزار و ۸۸۹دلار خریداری شده و با قیمت هر تن سههزار و ۸۸۹دلار و ۵۰سنت به فروش رسید.
موجودی انبار روی در انبارهای بورسفلزات لندن در تاریخ پانزده مه معادل ۸۳هزار و ۷۲۵تن بود.
این گزارش همچنین میافزاید: قلع هم با افت ۱۵۰دلاری در مبادلات ۱۵مه با نرخ ۱۴هزار و ۲۵۰دلار به فروش رسیده و با قیمت هر تن ۱۴هزار و ۲۰۰دلار خریداری شد. خرید و فروش ۳ماهه آن توسط فعالان بازار با کاهش قیمت پیشبینی شده و با قیمت ۱۴هزار و ۵دلار و ۱۴هزار و ۱۰دلار صورت گرفت.
موجودی قلع در انبار بورسفلزات لندن معادل هر تن ۸هزار و ۳۲۵تن بود.بر خلاف سایر فلزات قیمت نیکل و سرب در رینگ مبادلاتی نیمه ماه مه با رشد همراه بود.
بنابر این گزارش نیکل و سرب در بورسفلزات لندن هر یک به ترتیب ۸۹۰ و ۳دلار افزایش یافتند و با قیمت ۵۳هزار و ۹۰۰دلار و دوهزار و ۸۵دلار خریداری شدند و فروش نقدی آنها هم با نرخ ۵۳هزار و ۹۹۵دلار و دوهزار و ۸۵دلار و ۵۰سنت صورت گرفت.
بر اساس این گزارش خرید و فروش ۳ماهه نیکل با نرخ ۵۰هزار و ۱۵۰دلار و ۵۰هزار و ۲۰۰دلار انجام شد.
بر این اساس سرب هم با قیمت هر تن دوهزار و ۸۴دلار خریداری شده وبا قیمت هر تن دوهزار و ۸۵دلار به فروش رسید.
موجودی نیکل و سرب در انبارهای بورسفلزات لندن در تاریخ ۱۵مه معادل ۴هزار و ۶۷۴تن و ۴۴هزار و ۹۵۰تن بود.