قیمت میلگرد کاهش یافت
گروه بورس فلزات- در آخرین روز از هفته کاری فروردین ماه سال ۸۶ قیمت میلگرد در بازار با کاهش مواجه شد.
گروه بورس فلزات- در آخرین روز از هفته کاری فروردین ماه سال 86 قیمت میلگرد در بازار با کاهش مواجه شد.
بر اساس این گزارش دیروز، قیمت میلگرد ۸ آجدار کلاف داخلی از ۷ هزار و ۵۰ ریال به ۶ هزار و ۹۵۰ ریال کاهش یافت.
همچنین میلگرد ۸ آجدار کلاف علی گودرز ۷ هزار و ۱۰۰ ریال معامله شد.
این گزارش حاکی است: میلگرد ۱۰ آجدار شاخه داخلی از ۷ هزار و ۵۰ ریال روزسهشنبه به ۷ هزار ریال در روز گذشته کاهش یافت و همچنین میلگرد ۱۰ آجدار کلاف علی گودرز ۶ هزار و ۸۵۰ ریال و میلگرد A۲ شاخه البرز ۷ هزار و ۵۰ ریال معامله شد.
در مجموع دیروز انواع میلگرد داخلی با کاهش بین ۵۰ تا ۱۰۰ ریالی مواجه بود یا اینکه بدون تغییر قیمت در بازار داد و ستد شد.
در این میان در مدت یاد شده قیمت هر شاخه تیرآهن شاخه ۱۴ ذوبآهن اصفهان از یک میلیون و ۳۰۵ هزار ریال به یک میلیون و ۳۲۵ هزار ریال افزایش قیمت یافت.
بر اساس این گزارش دیروز هر شاخه تیرآهن ۱۶ از یک میلیون و ۶۱۰ هزار ریال به یک میلیون و ۶۲۰ هزار ریال و هر شاخه تیرآهن۱۸ از ۲ میلیون و ۱۹۵ هزار ریال به ۲ میلیون و ۲۳۰ ریال افزایش یافت.
اما دیروز در دادوستد هر شاخه تیرآهن ۲۰ و ۲۲ نیز کاهش قیمت نسبت به روز سهشنبه را تجربه کرده است.
بر اساس این گزارش، قیمت هر شاخه تیرآهن شاخه ۲۷ نیز از ۵ میلیون ریال به ۴ میلیون و ۹۱۰ هزار ریال کاهش یافت.
تحلیلگران بازار، افت قیمت آهن آلات را در هفتههای پایانی فروردین ماه سال جاری به دنبال جهش قیمتها در روزهای نخستین این ماه پیشبینی میکردند و باز هم پیشبینیها حاکی از آن است که کاهش قیمت آهنآلات در بازار مقطعی بوده و احتمال دارد که در روزهای آتی با افزایش قیمتها مواجه شویم.