افزایش صادرات فولاد چین به هند

شماره روزنامه: ۱۱۹۰ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۶۶۲۰۴۴ بورس-فلزات

ایران سینا – طی مدت ژانویه تا نوامبر سال گذشته صادرات فولاد چین به هند سه برابر شد و به ۳/۱میلیون تن رسید که در مدت مشابه سال قبل تنها ۴۸۵۰۰۰ تن بود.

ایران سینا - طی مدت ژانویه تا نوامبر سال گذشته صادرات فولاد چین به هند سه برابر شد و به ۳/۱میلیون تن رسید که در مدت مشابه سال قبل تنها ۴۸۵۰۰۰ تن بود. با این حال افزایش واردات به این کشور بر روی قیمت کلاف گرم کارخانجات داخلی هند، که نسبت به سال قبل حداقل ۲۵درصد افزایش یافته، تاثیر نگذاشته است. مدیر یکی از شرکت‌های تجاری گفت چینی‌ها تلاش نمی‌کنند که محصولات خود را بزور در هند جا بدهند چون بازارهای زیاد دیگری نیز دارند. هند سال قبل بیش از ۳۸۰۰۰ تن صفحه و بیش از ۱۰۰هزار تن کلاف گرم از چین وارد کرد.

کارخانجات هند نمی توانند جوابگوی تقاضای فزاینده کشور باشند. منابع آگاه عقیده دارند آینده برای صادر‌سکنندگان چینی در هند به‌نظر امیدوار کننده می‌رسد.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن