به منظور آگاهی و اطلاع بیشتر خوانندگان نسبت به بیشترین عرضه و تقاضا در بازار، در این صفحه هر روز ۸ شرکت اول معرفی شده و در جدول زیر آمار روزانه مربوط به عرضه و تقاضا ارائه می شود.
به منظور آگاهی و اطلاع بیشتر خوانندگان نسبت به بیشترین عرضه و تقاضا در بازار، در این صفحه هر روز 8 شرکت اول معرفی شده و در جدول زیر آمار روزانه مربوط به عرضه و تقاضا ارائه می شود.
|
بیشترین عرضه
توسعه معادن روی ایران دیروز صدرنشین جدول بیشترین عرضه شد. رده دوم این گروه را پتروشیمی خارک به خود اختصاص داد. «شخارک» با سرمایه یکهزار میلیارد ریال، سود هر سهم خود را مبلغ ۲۶۶۲ریال برای سال مالی ۸۶ پیشبینی کرده است. هیاتمدیره شرکت در نظر دارد ۸۰درصد از سود خود را در بین سهامدارانش تقسیم کند.
|

مبلغ سهام به میلیون ریال
|
|
بیشترین تقاضا
کیمیدارو دیروز در جدول بیشترین تقاضا عنوان نخست را به دست آورد.جایگاه سوم این گروه را دارویی امین از آن خود کرد.«دامین» سود هر سهم خود را برای سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند ۸۶ برابر رقم ۴۹۴ریال پیشبینی کرده است.سرمایه این شرکت بالغ بر ۵۰میلیاردریال است. داروسازی کوثر بزرگترین سهامدار این شرکت است.
|

مبلغ سهام به میلیون ریال
|