در نیمه اول امسال

تولی‌پرس بیش از ۴۹۶میلیارد ریال درآمد کسب کرد

شماره روزنامه: ۱۱۳۷ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۶۹۴۹۴۰ بورس-شرکت-ها

گروه بورس- شرکت تولی‌پرس از فروش محصولات خود در نیمه اول سال ۸۵ مبلغ ۴۹۶میلیارد و ۹۱۵میلیون ریال درآمد کسب کرد.<br>به گزارش بورس اوراق بهادار تهران، این مبلغ در مقایسه با دوره مشابه سال قبل ۱/۴۰درصد افزایش نشان می‌دهد.مقدار تولید و فروش شرکت نیز طی نیمه اول امسال در مقایسه با دوره مشابه سال قبل از افزایش چشمگیری برخوردار است.بر این اساس شرکت تا پایان شهریور‌ماه سال ۸۵ توانست ۹۵میلیارد و ۳۸۳میلیون ریال سود انباشته داشته باشد.تولی‌پرس در همین مدت توانست ۸۸۰ریال سود برای هر سهم کنار بگذارد.شرکت در دوره یادشده توانست ۸۹میلیارد و ۹۴۱میلیون ریال سود ناخالص، ۵۸میلیارد و ۴۰۷میلیون ریال سود عملیاتی و ۴۳میلیارد و ۹۹۱میلیون ریال سود خالص داشته باشد.<br>بر همین اساس حاشیه سود خالص و ناخالص شرکت به ترتیب معادل ۸/۸ و ۱/۱۸درصد بود. <br>بنابر این گزارش نسبت‌های نقدینگی شرکت شامل نسبت‌های جاری و آنی معادل ۰۴/۱ و ۷۵/۰ بود.همچنین نسبت‌ بدهی به حقوق صاحبان سهام شرکت نیز در دوره یاد شده معادل ۴۰/۶ برآورد شد.

گروه بورس- شرکت تولی‌پرس از فروش محصولات خود در نیمه اول سال ۸۵ مبلغ ۴۹۶میلیارد و ۹۱۵میلیون ریال درآمد کسب کرد.

به گزارش بورس اوراق بهادار تهران، این مبلغ در مقایسه با دوره مشابه سال قبل ۱/۴۰درصد افزایش نشان می‌دهد.مقدار تولید و فروش شرکت نیز طی نیمه اول امسال در مقایسه با دوره مشابه سال قبل از افزایش چشمگیری برخوردار است.بر این اساس شرکت تا پایان شهریور‌ماه سال ۸۵ توانست ۹۵میلیارد و ۳۸۳میلیون ریال سود انباشته داشته باشد.تولی‌پرس در همین مدت توانست ۸۸۰ریال سود برای هر سهم کنار بگذارد.شرکت در دوره یادشده توانست ۸۹میلیارد و ۹۴۱میلیون ریال سود ناخالص، ۵۸میلیارد و ۴۰۷میلیون ریال سود عملیاتی و ۴۳میلیارد و ۹۹۱میلیون ریال سود خالص داشته باشد.

بر همین اساس حاشیه سود خالص و ناخالص شرکت به ترتیب معادل ۸/۸ و ۱/۱۸درصد بود.

بنابر این گزارش نسبت‌های نقدینگی شرکت شامل نسبت‌های جاری و آنی معادل ۰۴/۱ و ۷۵/۰ بود.همچنین نسبت‌ بدهی به حقوق صاحبان سهام شرکت نیز در دوره یاد شده معادل ۴۰/۶ برآورد شد.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن