بازگشت شاخص

شماره روزنامه: ۱۱۲۲ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۶۹۲۳۷۲ بورس-شرکت-ها

گروه بورس- رضا معظمی: شاخص کل بورس اوراق بهادار پس از افت روز سه‌شنبه شاهد بازگشت روند بود، به گونه‌ای که ۱۵/۱۵ واحد رشد را تجربه کرد.

گروه بورس- رضا معظمی: شاخص کل بورس اوراق بهادار پس از افت روز سه‌شنبه شاهد بازگشت روند بود، به گونه‌ای که ۱۵/۱۵ واحد رشد را تجربه کرد. در معاملات دیروز شاخص در ابتدای بازار به‌رغم جمع‌آوری صف فروش تایدواتر خاورمیانه با تاثیر منفی ۷۴/۰ واحد رشد مناسبی را شاهد بود. این رشد به مدد تاثیر ۸/۶ واحدی تشکیل صف خرید برای نماد گل گهر با تاثیر ۸۸/۶ واحد و توسعه معادن روی با تاثیر ۱۳/۳ واحد حاصل شد. با عرضه سهام سرمایه‌گذاری شاهد و رشد قیمتی چادرملو شاخص در ساعت ۱۰ و ۲۶ دقیقه به ۰۸/۱۲ واحد رشد رسید.

این رشد در شرایطی تثبیت شد که داروپخش با ۶۶/۱ واحد تاثیر منفی جمع‌آوری صف فروش به همراه تاثیر ۳۲/۱ واحد تاثیر منفی توسعه ملی مانع از رشد بیشتر شاخص در این زمان شدند. عرضه محدود سهام پتروشیمی اراک با تاثیر ۱۴/۲ واحد موجب شد تا شاخص به ۱۴ واحد رشد در ساعت ۱۱و ۵۷ دقیقه برسد.

عرضه محدود سهام باما با تاثیر ۷۸/۱ واحد و تاثیر واحد سرمایه‌گذاری مسکن در نیم ساعت پایانی بازار موجب شد تا با توجه به تاثیر منفی ۹۷/۱ واحدی بازگشایی سیمان هرمزگان شاخص بتواند سرانجام با ۱/۱۵ واحد رشد آخرین روز هفته را پشت سر بگذارد.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن