طی شش‌ماه

«فسپا» پیش‌بینی فروش را محقق کرد

شماره روزنامه: ۱۰۹۲ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۶۸۶۵۰۹ بورس-شرکت-ها

گروه بورس- شرکت گروه صنعتی سپاهان در نیمه نخست امسال پیش‌بینی درآمد هرسهم خود را با ۵۱درصد پوشش <br>محقق کرد.

گروه بورس- شرکت گروه صنعتی سپاهان در نیمه نخست امسال پیش‌بینی درآمد هرسهم خود را با 51درصد پوشش
محقق کرد.

براساس اطلاعیه سرپرست نظارت بر ناشران اوراق بهادار، این شرکت درآمد هرسهم برای سال مالی منتهی به پایان اسفندماه امسال را با سرمایه ۱۰۰میلیارد ریال، مبلغ ۵۵۴ریال پیش‌بینی کرده است که ۲۸۱ریال آن را در دوره یاد شده پوشش داد.
هیات‌مدیره «فسپا» در نظر دارد ۸۰درصد سود پیش‌بینی شده سال مالی ۸۵ را برای تقسیم بین سهامداران به مجمع عمومی عادی سالانه پیشنهاد دهد.
این شرکت همچنین پیش‌بینی فروش سالانه را در شش‌ماه منتهی به تابستان با ۵۱درصد پوشش به تحقق رساند و از فروش محصولات خود در این دوره مبلغ ۵۲۶میلیارد و ۷۷۷میلیون ریال درآمد کسب کرد.
سود عملیاتی دوره شش ماه یاد شده برابر رقم ۳۵میلیارد و ۱۷۰میلیون ریال اعلام شده است. همچنین سود خالص و ناخالص دوره «فسپا» هریک برابر ۲۸میلیارد و ۹۰میلیون ریال و ۴۲میلیارد و ۶۰۳میلیون ریال در گزارش ارائه شده به بورس اعلام شدند.
پیش‌بینی عملکرد «فسپا» برای سال مالی منتهی به پایان اسفندماه امسال در مقایسه با عملکرد واقعی سال مالی قبل به ترتیب فروش ۲۰درصد افزایش، بهای تمام شده کالای فروش رفته ۱۷درصد افزایش، سود عملیاتی ۶۷درصد افزایش و سود پس از کسر مالیات ۴۶درصد افزایش نشان می‌دهد.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن