سرمایه سایپا به ۷۰۰ میلیارد تومان افزایش می‌یابد

شماره روزنامه: ۱۱۹۰ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۶۶۲۰۵۳ بورس-شرکت-ها

فارس - مدیرعامل شرکت سایپا از اعمال افزایش سرمایه به میزان ۱۷۵میلیارد تومان و ارتقای سرمایه شرکت به ۷۰۰میلیارد تومان خبر داد.

فارس - مدیرعامل شرکت سایپا از اعمال افزایش سرمایه به میزان ۱۷۵میلیارد تومان و ارتقای سرمایه شرکت به ۷۰۰میلیارد تومان خبر داد. احمد قلعه‌بانی گفت: مجوز افزایش سرمایه‌ شرکت که در اختیار هیات مدیره بود روز دوشنبه مورخ ۱۴/۱۲/۸۵ با تشکیل جلسه هیات مدیره اعمال خواهد شد که با این افزایش، سرمایه سایپا به ۷۰۰میلیارد تومان خواهد رسید.

وی افزود: این افزایش سرمایه از محل سود انباشته خواهد بود و به سهامداران سهام جایزه داده خواهد شد.

قلعه‌بانی در رابطه با وضعیت تولید و فروش سایپا ابراز داشت: با توجه به شرایط پایان سال تاکنون ۱۰درصد جلوتر از لحاظ تولید هستیم.

براساس این گزارش، نماد معاملاتی سایپا در حالی برای اعمال این افزایش سرمایه در پایان روز چهارشنبه متوقف شد که در صورت اعمال این افزایش سرمایه، سایپا بعد از فولاد مبارکه با سرمایه یک هزار و ۵۸۰میلیارد تومان، دومین شرکت بزرگ بورس از لحاظ سرمایه خواهد بود و شرکت ملی مس با سرمایه ۵۷۸میلیارد تومانی حائز رتبه سوم خواهد شد.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن