فروش ۱۹۲ میلیارد ریالی «رپارس»

شماره روزنامه: ۲۷۱۴ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۶۵۷۴۹۲ بورس-شرکت-ها

گروه بنگاه‌ها- شرکت تجارت الکترونیک پارسیان طی سه ماه منتهی به ۳۱ خردادماه ۹۱ از فروش محصولات خود ۱۹۲ میلیارد ریال درآمد کسب کرد.<br>بنابر اطلاعات منتشره از سوی سازمان بورس، پیش‌بینی فروش این شرکت برای سال جاری بیش از ۹۵۷ میلیارد ریال اعلام شده که طی دوره سه ماهه معادل ۲۰ درصد از این رقم را پوشش داد.<br>«رپارس» طی نیمه نخست سال‌جاری معادل ۲۵ درصد از پیش‌بینی سود هر سهم یک‌هزار و ۱۳۰ ریالی خود را به تحقق رساند.

گروه بنگاه‌ها- شرکت تجارت الکترونیک پارسیان طی سه ماه منتهی به ۳۱ خردادماه ۹۱ از فروش محصولات خود ۱۹۲ میلیارد ریال درآمد کسب کرد.

بنابر اطلاعات منتشره از سوی سازمان بورس، پیش‌بینی فروش این شرکت برای سال جاری بیش از ۹۵۷ میلیارد ریال اعلام شده که طی دوره سه ماهه معادل ۲۰ درصد از این رقم را پوشش داد.

«رپارس» طی نیمه نخست سال‌جاری معادل ۲۵ درصد از پیش‌بینی سود هر سهم یک‌هزار و ۱۳۰ ریالی خود را به تحقق رساند.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن