«چادرملو» ۶۹ درصد سود ۸۹ را محقق کرد
گروه بورس – شرکت چادرملو در نیمه نخست سالجاری توانست ۶۹ درصد از پیشبینی درآمد هر سهم را نسبت به بودجه پوشش دهد.
گروه بورس - شرکت چادرملو در نیمه نخست سالجاری توانست 69 درصد از پیشبینی درآمد هر سهم را نسبت به بودجه پوشش دهد.
براساس اطلاعیه سازمان بورس و اوراق بهادار، «چادرملو» درآمد هر سهم امسال را با سرمایه ۶ هزار میلیارد ریال، مبلغ ۴۳۹ ریال پیشبینی کرده است که تا پایان شهریورماه مبلغ ۳۰۲ ریال از رقم مزبور را نسبت به بودجه محقق کرد.
«کچاد» در ۶ ماه نخست سال جاری ۸/۳ میلیون تن کنسانتره آهن و ۳۷۶ هزار تن سنگ دانهبندی تولید کرد. در این مجتمع طی دوره یادشده ۳/۱ میلیون تن گندله نیز به تولید رسید. «چادرملو» در همین دوره از فروش محصولات خود به میزان سه هزار و ۹۷۰ میلیارد ریال درآمد کسب کرد. فروش امسال چادرملو برابر رقم ۶ هزار و ۳۶۸ میلیارد و ۳۳۲ میلیون ریال پیشبینی شده است.
در این گزارش آمده، با توجه به توافقنامه میان شرکتهای تولیدکننده سنگآهن داخلی و شرکتهای تولیدکننده فولاد درخصوص تعیین نرخ فروش و خرید سنگآهن، مقرر شده است که درخصوص شرکت چادرملو، قیمت فروش هر تن سنگآهن به شرکتهای فولاد خوزستان و فولاد مبارکه اصفهان به ترتیب به میزان ۱۰ درصد و ۱۲ درصد میانگین نرخ فروش محصولات فولاد خوزستان تعیین شود.