«درازک» سود هر سهم امسال را ۳۴۴۷ریال پیش‌بینی کرد

شماره روزنامه: ۲۱۵۷ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۶۱۹۳۷۱ بورس-شرکت-ها

گروه بورس- شرکت لابراتوارهای دارویی رازک سه‌ماهه ۹‌درصد پیش‌بینی سود سال ۸۹ خود را محقق کرد.

گروه بورس- شرکت لابراتوارهای دارویی رازک سه‌ماهه 9‌درصد پیش‌بینی سود سال 89 خود را محقق کرد.

به گزارش بورس و اوراق بهادار این شرکت سود هر سهم سال مالی منتهی به پایان اسفند ماه ۸۹ را چهارهزار و ۹۶۹ریال پیش‌بینی کرد که طی سه ماه ابتدای سال ۴۴۶ ریال آن را کنار گذاشت.
این پیش‌بینی در تاریخ ۲۱ فروردین ماه ۸۹ مبلغ سه‌هزار و ۴۴۷ریال اعلام شده بود که شرکت دلیل عمده تعدیل را فروش سهام شرکت داملران رازک عنوان کرد. بنابراین گزارش ۸۲میلیارد و ۶۸۱میلیون ریال از پیش‌بینی سود سال ۸۹ شرکت معادل ۴۱‌درصد مربوط به فروش سرمایه‌گذاری است.
شرکت در سال جاری اقدام به فروش ۱۴‌میلیون سهم از سهام شرکت داملران رازک کرده که این سهام از سوی شرکت داروپخش خریداری شده است.
«درازک» فروش امسال را ۴۶۰میلیارد ریال پیش‌بینی کرد که ۱۰۱میلیارد ریال آن معادل ۲۲‌درصد را سه ماهه به تحقق رساند. این شرکت از ۱۳۳میلیارد ریال پیش‌بینی سود ناخالص ۳۸‌میلیارد ریال معادل ۲۹‌درصد را طی سه ماه پوشش داد.
سود عملیاتی شرکت نیز ۸۶‌میلیارد ریال پیش‌بینی شده که ۳۱میلیارد ریال آن معادل ۳۶‌درصد سه ماهه به تحقق رسید.
هیات مدیره «درازک» در نظر دارد مبلغ دوهزار ریال به ازای هر سهم را از سود سال ۸۹ برای تقسیم به مجمع عمومی عادی سالانه پیشنهاد دهد.


ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن