فرابورس دو سهمی شد
گروه بورس- نسترن فیروز: روز گذشته سهامداران بازار فرابورس شاهد تشکیل صف خرید به تعداد ۲۵۵هزار سهم برای نماد کویرتایر بودند.
گروه بورس- نسترن فیروز: روز گذشته سهامداران بازار فرابورس شاهد تشکیل صف خرید به تعداد 255هزار سهم برای نماد کویرتایر بودند.
در همین حال در معاملات دیروز نماد معاملاتی «کمرجان» به دلیل تعدیل سود متوقف شد.
این در حالی است که روز گذشته بلوک ۱۰۰درصدی کشت و صنعت جیرفت عرضه و شاهد رقابت دو گروه بود و ادامه این رقابت به امروز موکول شد. از سوی دیگر نماد کویرتایر دیروز روز کاری مثبتی را سپری کرد و شاهد رشد ۴۴/۴درصدی قیمت بود.
همچنین لیزینگ ایرانیان با افت ۷۱صدم درصد قیمت به کار خود پایان داد.
همچنین نماد معاملاتی «پکویر» با حجم معاملاتی ۳۷۵هزار و ۱۸۶ سهم و ارزش معاملاتی ۵۵۵میلیون ریال به عنوان باارزشترین نماد بازار شناخته شد. این در حالی است که لیزینگ ایرانیان با ارزش معاملاتی ۴۲۱میلیون ریال و حجم معاملاتی ۲۵۲هزار و ۴۰۲ سهم به قیمت یکهزار و ۶۶۹ریال معامله شد. در پایان یادآور میشود که حجم کل بازار OTC روز گذشته به ۶۲۷هزار و ۵۸۸سهم و ارزش کل معاملات به ۹۷۶میلیون ریال رسید.