روز مثبت فرابورس - ۲ تیر ۸۹

شماره روزنامه: ۲۱۱۱ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۶۱۱۶۱۹ بورس-شرکت-ها

گروه بورس- نسترن فیروز: روز گذشته سهامداران بازار فرابورس روز کاری مثبتی را سپری کردند و در پایان معاملات شاهد تشکیل صف خرید بسیار اندکی به تعداد ۱۵هزار سهم برای نماد بیمه دی بودند.

گروه بورس- نسترن فیروز: روز گذشته سهامداران بازار فرابورس روز کاری مثبتی را سپری کردند و در پایان معاملات شاهد تشکیل صف خرید بسیار اندکی به تعداد 15هزار سهم برای نماد بیمه دی بودند.

در همین حال در معاملات روز گذشته مرجان‌کار ۸۷/۴درصد، کویرتایر ۸۲/۲درصد، لیزینگ ایرانیان ۵۴/۲درصد و بیمه دی ۹۶/۱درصد رشد قیمت را تجربه کردند.
از سوی دیگر در معاملات دیروز رقابت بر سر بلوک ۱۰۰‌درصدی تجهیزات نفت در قیمت ۱۶۴۲ریال معامله شد و رقابت عرضه سپرده‌گذاری مرکزی تا قیمت ۳۲۵۶ریال ادامه یافت و ادامه رقابت به امروز موکول شد. همچنین بیمه دی با حجم معاملاتی یک‌میلیون و ۳۱۲هزار سهم و ارزش معاملاتی ۳میلیارد و ۲۸۲میلیون‌ریال به عنوان باارزش‌ترین نماد بازار شناخته شد.
این در حالی است که «وایران» با حجم معاملاتی ۶۴۷هزار و ۳۶۸سهم و ارزش معاملاتی یک‌میلیارد و ۹۶میلیون‌ریال به قیمت یک‌هزار و ۶۹۴ریال معامله شد. همچنین کویرتایر با ارزش معاملاتی ۷میلیون‌ریال توانست ۵هزار سهم از حجم معامله شده بازار را از آن خود کند.
از سوی دیگر، نماد معاملاتی «کمرجان» با حجم معاملاتی ۳۱هزار سهم به ارزش ۱۰۵میلیون‌ریال رسید. در پایان یادآور می‌شود حجم کل بازار OTC روز گذشته به یک‌میلیون و ۹۹۵هزار و ۲۵۱سهم و ارزش کل آن به ۴میلیارد و ۴۹۰میلیون‌ریال رسید.
میهمانان جدید فرابورس
همچنین مدیر پذیرش فرابورس از بررسی پرونده ۴ شرکت جدید و یک اوراق مشارکت در هیات پذیرش فرابورس خبر داد. سید مهدی علم‌الهدی با اعلام این مطلب توضیح داد: ارزش سرمایه شرکت‌هایی که در خواست پذیرش به فرابورس داده‌اند بیش از ۱۸۵۰‌میلیارد‌ریال برآورد شده است و در نخستین جلسه هیات پذیرش فرابورس که در ۲ هفته آتی برگزار می‌شود، در خواست‌های آنها مورد بررسی قرار می‌گیرد. وی ادامه داد: یکی از این شرکت‌ها، سیمان سبزوار است و این سیمان ۳۳۰۰ تنی، بیش از ۴۱‌هزار سهامدار دارد که هیچ کدام از این سهامداران بیش از یک‌درصد سهام این شرکت ۴۰۰‌میلیارد‌ریالی را در اختیار ندارد. مدیر پذیرش فرابورس تصریح کرد: در جلسه آتی هیات پذیرش، همچنین در خواست دو شرکت دولتی هم بررسی خواهد شد و در این جلسه تصمیم‌گیری می‌شود که آیا شرکت مهندسی آب و خاک با سرمایه ۶۶۰‌میلیارد‌ریال و ایران بالاست (خدمات مهندسی ساختمان و تاسیسات راه‌آهن) با ۳۸۰‌میلیارد‌ریال سرمایه ثبت شده می‌توانند شرایط پذیرش در فرا بورس را احراز کنند؟ علم‌الهدی در مورد چهارمین شرکتی که پرونده‌اش در هیات پذیرش بررسی می‌شود اینگونه توضیح داد: شرکت عمران و توسعه شاهد هم مدارکش را برای بررسی و ارسال به هیات پذیرش تکمیل کرده و پرونده این شرکت سهامی عام با ۴۱۵‌میلیارد‌ریال سرمایه ثبت شده در نخستین جلسه هیات پذیرش بررسی خواهد شد. وی گفت: البته در این جلسه در خصوص انتشار ۸۰‌میلیارد‌ریال اوراق مشارکت لیزینگ ایران و شرق در بازار سوم و معامله آن در بازار چهارم فرابورس هم تصمیم‌گیری خواهد شد. به گفته مدیر پذیرش فرابورس ۴ شرکت روان فن‌آور، پتروشیمی زنجان، نور ویژه و فولاد صبانور در فرابورس پذیرفته شده‌اند و با تکمیل مدارک به زودی در بازار‌های سهام فرابورس عرضه می‌شوند.



ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن