تداوم صف «دی» - ۱۲ خرداد ۸۹
گروه بورس- نسترن فیروز: معاملهگران بازار فرابورس در حالی روز گذشته را سپری کردند که برای دومین روز متوالی شاهد تشکیل صف خرید نماد بیمه دی بودند.
گروه بورس- نسترن فیروز: معاملهگران بازار فرابورس در حالی روز گذشته را سپری کردند که برای دومین روز متوالی شاهد تشکیل صف خرید نماد بیمه دی بودند.
در همین حال در معاملات دیروز حدود ۵میلیون صف خرید برای بیمه دی تشکیل شد. از سوی دیگر روز گذشته هر سه نماد بیمه دی، لیزینگ ایرانیان و کویرتایر روز مثبتی را سپری کردند و با رشد قیمت به کار خود پایان دادند. همچنین بیمه دی ۹۶/۴درصد، کویرتایر ۹/۴درصد و لیزینگ ایرانیان ۱۷/۱درصد رشد قیمت را تجربه کردند. از سوی دیگر لیزینگ ایرانیان با حجم معاملاتی ۶۶۶ هزار و ۲۱۹سهم و ارزش معاملاتی یکمیلیارد و ۲۱۳میلیون ریال به عنوان باارزشترین نماد بازار شناخته شد. این در حالی است که کویرتایر با حجم معاملاتی یک هزار سهم و ارزش معاملاتی یکمیلیون ریال به قیمت یکهزار و ۴۷۸ریال معامله شد.
همچنین بیمه دی با ارزش معاملاتی معادل ۳۷۲میلیون ریال توانست ۱۴۵هزار و ۵۵۰سهم از حجم بازار را از آن خود کند. در پایان یادآور میشود که در مجموع حجم کل بازار OTC دیروز به ۸۱۲هزار و ۷۶۹سهم و ارزش کل به یکمیلیارد و ۵۸۶میلیون ریال رسید.
![]()