ساز مخالف «وایران»

شماره روزنامه: ۲۰۷۲ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۶۰۵۱۳۶ بورس-شرکت-ها

گروه بورس- نسترن فیروز: بازار فرابورس روز گذشته نیز همانند سه‌شنبه شاهد تشکیل صف فروش برای سهام حق تقدم بیمه دی بود که در طی معاملات این روز کاری، صف فروش بر چیده شد.

گروه بورس- نسترن فیروز: بازار فرابورس روز گذشته نیز همانند سه‌شنبه شاهد تشکیل صف فروش برای سهام حق تقدم بیمه دی بود که در طی معاملات این روز کاری، صف فروش بر چیده شد.

در همین حال در معاملات دیروز نماد معاملاتی «وایران» روز کاری مثبتی داشت و با رشد ۶۹/۱‌درصدی قیمت روبه‌رو شد.
این در حالی است که سه شرکت بیمه دی، کویرتایر، حق تقدم بیمه دی همانند روز گذشته با افت به ترتیب ۸۷‌صدم درصد، ۶۳/۱درصد و ۹۴/۴درصدی قیمت روبه‌رو شد و به کار خود پایان دادند. همچنین لیزینگ ایرانیان با حجم یک‌میلیون و ۹۲۶هزار و ۴۶۹سهم به ارزشی معادل ۳‌میلیارد و ۴۲۵میلیون ریال رسید.
از سوی دیگر بیمه دی با ارزشی معادل یک‌میلیارد و ۶۰۸میلیون ریال توانست یک‌میلیون و ۹‌هزار سهم از سهام معامله شده را به خود اختصاص دهد. همچنین «پکویر» با حجمی معادل ۱۳‌هزار و ۷۰۰سهم، به قیمت یک‌هزار و ۲۱۰ریال معامله شد. این در حالی است که حق تقدم بیمه دی با حجم ۸میلیون و ۲۹۴هزار و ۴۹۵سهم و ارزشی معادل ۴‌میلیارد و ۶۲۸میلیون ریال به عنوان باارزش‌ترین نماد شناخته شد. در پایان یادآور می‌شود که حجم کل بازار OTC دیروز به ۱۱میلیون و ۲۸۳هزار و ۶۶۴سهم و ارزش کل به ۹‌میلیارد و ۶۷۷میلیون ریال رسید.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن