معاون شرکت بورس تشریح کرد
چالشهای بورسی شدن ۷پالایشگاه
فارس- معاون امور اعضا و ناشران شرکت بورس اوراق بهادار از تشکیل سه میز صنعت برای خودروییها، پالایشگاهها و بانکها خبر داد.
محمدرضا رستمی همچنین آخرین برنامههای معاونت امور اعضا و ناشران شرکت بورس را اعلام کرد.
پیگیری گزارشهای میز صنعت سیمان
وی در رابطه با آخرین وضعیت میز صنعت سیمان که پیش از این با همکاری انجمن صنعت سیمان و مدیران و کارشناسان این صنعت در بورس تشکیل شده بود، اظهار داشت: کارشناسان انجمن صنعت سیمان در حال تهیه گزارشهایی هستند تا طی آن، موانع و راهکارهای بهبود وضعیت شرکتهای این صنعت بررسی شود. وی ادامه داد: بعد از دریافت گزارش مربوطه، پیشنهادها و راهکارهایی از طریق بورس به وزارت صنایع ارائه خواهد شد.
میزی برای ۳۰ شرکت خودرویی
رستمی به برنامههای مدنظر برای تشکیل دیگر میزهای صنعت اشاره کرد و گفت: بهزودی میز صنعت خودرو با دعوت از سازندهها، کارشناسان و کارگزاران فعال در این صنعت تشکیل میشود تا با تجزیه و تحلیل آخرین وضعیت شرکتهای خودرویی در بورس و ابهامات و سوالات موجود، پیشنهادهایی مطرح شود.
این مقام مسوول خاطرنشان کرد: هدف از تشکیل میز صنعت خودرو در بورس ارائه پیشنهادهایی برای بهبود و رشد شرکتهای خودرویی حاضر در بورس (۳۰ شرکت) به نهادها و ارگانهای ذی ربط است.
چالشهای پذیرش ۷ شرکت پالایشگاهی
رستمی با بیان اینکه میز صنعت بانکداری نیز راهاندازی خواهد شد به وجود چالشهای پذیرش در بورس شرکتهای پالایشگاهی اشاره کرد و گفت: ۷ شرکت پالایشگاهی تهران، شیراز، تبریز، اراک، آبادان، لاوان و بندرعباس در نوبت پذیرش بورس قرار دارند که برای حضور در بورس باید چالشهایی مانند وضعیت خوراک و فروش محصولات این دسته شرکتها بررسی شود. به گفته معاون شرکت بورس، بعد از تشکیل میز صنعت خودرو، میزهای صنعت پالایشگاهها و احتمالا بانکها در سال جاری راهاندازی خواهد شد.
چند و چون فعالیتهای معاونت ناشران
وی در برابر این سوال که در حوزه امور اعضای شرکت بورس چه مواردی پیگیری میشود؟ توضیح داد: در این حوزه از طریق کمیته بازار روند حرکتی قیمت سهام شرکتهای پرنوسان مانند صدرا رصد شده و مباحث بینالمللی مرتبط و تصمیمات سازمان خصوصیسازی تجزیه و تحلیل میشود.
رستمی در واکنش به این پرسش که آیا برای تعیین تکلیف شرکتهایی مانند پیام، آزمایش و سرمایهگذاری ملت که از ماههای گذشته تاکنون امکان دادوستد سهام را ندارند، برنامهای وجود دارد یا خیر؟ اظهار داشت: تمرکز عمده بخش امور اعضا، افزایش شفافیت و ارائه راهکارهای تکمیل و بررسی آنها در جلسات هیاتمدیره شرکت بورس است.
وی افزود: بررسی ویژه اطلاعات شرکتهایی چون صدرا، پیام، آزمایش، سرمایهگذاری ملت و دیگر شرکتها توسط سازمان بورس انجام و نماد معاملاتی شرکتها توسط این سازمان باز و بسته میشود. رستمی با بیان اینکه سازمان بورس برای بازگشایی نماد شرکتها باید قانع شود در خاتمه گفت: تاکنون نماد هیچ شرکتی از سوی شرکت بورس متوقف نشده است.
ارسال نظر