وزیر اقتصاد در جلسه هیات واگذاری:
پتروشیمیهای خارج از هلدینگ، جداگانه واگذار میشوند
مهر- هیات واگذاری در جلسه اخیر خود شرکتهای زیرمجموعه هلدینگ پتروشیمی خلیجفارس را تعیین کرد.
در جلسه یاد شده که با حضور وزیر امور اقتصادی و دارایی و اعضای هیات واگذاری برگزار شد، شرکتهای پتروشیمی مبین، مدیریت توسعه منابع پتروشیمی، پتروشیمی بینالملل،عملیات غیرصنعتی پازارگاد، پتروشیمیهای برزویه، بندر امام، بوعلی سینا، پارس، خوزستان و فجر و بازرگانی پتروشیمی به عنوان شرکتهای زیرمجموعه هلدینگ پتروشیمی خلیجفارس تعیین شدند.
در این جلسه که علاوه بر اعضای هیات واگذاری، مدیران ارشد وزارت نفت، پتروشیمی، وزارت بازرگانی و بانک مرکزی حضور داشتند پرداخت سود سهام به سهام واگذار شده قبل از مجمع نیز مورد تصریح قرار گرفت.
در این نشست شمسالدین حسینی وزیر امور اقتصادی و دارایی با تاکید بر هدف اساسی اصل۴۴ قانون اساسی مبنی بر واگذاری همه بخشهای غیرحاکمیتی پتروشیمی به بخش غیردولتی، پیشنهاد کرد بقیه شرکتهای پتروشیمی نیز که در هلدینگ خلیجفارس قرار نگرفتهاند به صورت مجزا قیمتگذاری شده و واگذار خواهند شد. وزیر امور اقتصادی و دارایی زمان دقیقی برای ورود هلدینگ خلیجفارس به بورس را اعلام نکرد و اظهار امیدواری کرد این هلدینگ حداکثر تا یکسال آینده وارد بورس شود.
شرکتهای زیرمجموعه هلدینگ خلیجفارس در طرح قبلی ۲۴ شرکت بود که پس از بررسیهای لازم و نحوه ارتباط این شرکتها با یکدیگر تعداد اعضای هلدینگ به ۱۲ شرکت تقلیل پیدا کرد و شرکتهای پایانهها و مخازن پتروشیمی، رهآوران فنون پتروشیمی، شرکت کالاهای پتروشیمی، صنایع پایین دستی پتروشیمی، توسعه صنایع پایین دستی پتروشیمی، پتروشیمیهای ارومیه، بیستون، پردیس، تبریز، تندگویان، زاگرس و دماوند از لیست این هلدینگ خارج شدند.
واگذاری یک شرکت به صورت مزایده
همچنین اسماعیل غلامی درباره جلسه هیات واگذاری گفت: از ۴ مورد شرکتی که قرار بود سهامشان به صورت مزایدهای واگذار شود تنها یک مورد آن به تصویب هیات واگذاری رسید.
معاون سازمان خصوصیسازی افزود: همچنین واگذاری سهام شرکتی که به صورت مزایده ای به تصویب رسیده است، در مراحل نهایی قرار دارد.
این در حالی است که پیش از این غلامرضا حیدری کردزنگنه رییس سازمان خصوصیسازی از آمادگی واگذاری سهام چهار شرکت به روش مذاکره خبر داده و گفته بود واگذاری یک شرکت از شرکتهای یاد شده نهایی شده و برای سه شرکت دیگر نیز به توافق رسیدهایم که باید به تایید هیات واگذاری برسد و سپس ابلاغ شود.
شرکتهای مقرهسازی، سیمان لوشان، کشت و صنعت شهید بهشتی، شرکتهایی بودند که برای واگذاری از طریق مذاکره به تصویب هیات واگذاری نرسیدند.
ارسال نظر