پمپ‌سازی ایران افزایش سرمایه دارد

شماره روزنامه: ۱۹۰۵ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۵۷۵۵۷۳ بورس-شرکت-ها

گروه بورس- پمپ‌سازی ایران در نظر دارد از محل مطالبات و آورده نقدی سهامداران سرمایه خود را از ۴۰میلیارد ریال به ۶۰میلیارد ریال افزایش دهد. <br>

گروه بورس- پمپ‌سازی ایران در نظر دارد از محل مطالبات و آورده نقدی سهامداران سرمایه خود را از ۴۰میلیارد ریال به ۶۰میلیارد ریال افزایش دهد.

بنابر اطلاعات منتشره از سوی سازمان بورس و اوراق بهادار، پمپ‌سازی ایران درآمد هر سهم سال مالی منتهی به خرداد ماه سال ۸۹ را با ۴۰میلیارد ریال سرمایه به طور خالص مبلغ ۵۵۱ریال پیش‌بینی کرده است.

همچنین پیش‌بینی عملکرد سال ۸۹ پمپ‌سازی ایران در مقایسه با عملکرد واقعی حسابرسی نشده سال مالی ۸۸ همراه با ۵درصد افزایش سود حاصل از سرمایه‌گذاری، یک درصد افزایش زیان عملیاتی، ۱۳درصد افزایش سایر هزینه‌های عملیاتی و ۲۵درصد کاهش سود هر سهم به بازار ارائه شده است.

از سوی دیگر پیش‌بینی تقسیم سود پمپ‌سازی ایران برای سال مالی منتهی به خرداد ماه سال ۸۹ مبلغ ۲۰۰ریال در نظر گرفته شده است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن