افزایش ۷۲ریالی در پیش‌بینی سود «فخاس»

شماره روزنامه: ۱۴۵۲ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۵۴۸۹۴۵ بورس-شرکت-ها

گروه بورس- مجتمع فولاد خراسان درآمد هرسهم امسال را با ۷۲ریال افزایش به طور خالص مبلغ ۶۰۶ریال پیش‌بینی کرده است.

گروه بورس- مجتمع فولاد خراسان درآمد هرسهم امسال را با 72ریال افزایش به طور خالص مبلغ 606ریال پیش‌بینی کرده است.

بنابر اطلاعات منتشره از سوی سازمان بورس و اوراق بهادار، «فخاس» با یک‌هزار میلیارد ریال سرمایه در آبان امسال سود هرسهم را ۵۳۴ریال پیش‌بینی کرده بود که دلایل تعدیل را افزایش نرخ فروش محصولات و افزایش هزینه‌های خرید مواداولیه و لوازم یدکی و قطعات عنوان کرده است.
پیش‌بینی عملکرد «فخاس» برای سال مالی ۸۶ در مقایسه با عملکرد واقعی سال مالی قبل به ترتیب فروش ۳۳درصد افزایش، بهای تمام شده کالای فروش رفته ۴۱درصد افزایش، سود عملیاتی ۸درصد افزایش و سود پس از کسر مالیات ۱۴درصد افزایش نشان می‌دهد.
هیات‌مدیره در نظر دارد، ۵۰درصد سود پیش‌بینی شده را جهت تقسیم بین سهامداران به مجمع عمومی عادی سالانه سال مالی ۸۶ پیشنهاد کند.
فولاد خراسان پروژه ایجاد مدول دو احیا به ظرفیت ۸۰۰هزار تن را با برآورد سرمایه‌گذاری بالغ‌بر ۷/۱۳۸۲میلیارد ریال در دست اجرا دارد و در این رابطه تاکنون مبلغ ۱/۲۷۵میلیارد ریال سرمایه‌گذاری (۳۰درصد پیشرفت کار) انجام شده است. ضمنا شرکت طرح توسعه واحد فولادسازی را با ظرفیت ۷۲۰هزار تن بیلت با برآورد سرمایه‌گذاری بالغ بر ۷/۱۹۷۳میلیارد ریال در دست مناقصه دارد و برآورد کرده است که در سال ۱۳۸۸ به بهره‌برداری برسد.
شایان ذکر است، شرکت اعلام نموده است که شرکت بین‌المللی تولید و توسعه مواد فلزی (سهامی خاص و با سرمایه ۲۵۰میلیارد ریال-۴۰درصد مالکیت) به جهت تامین آهن اسفنجی موردنیاز خود را در حال احداث دارد که طرح مدول یک احیا با ظرفیت ۸۰۰هزار تن را (با ۴۰درصد پیشرفت فیزیکی تاکنون) انجام خواهد داد.
شرکت اعلام کرده است که با توجه به برگ تشخیص صادره بابت مالیات عملکرد سال مالی ۱۳۸۴، مبلغ ۹۱۷۳۸میلیون ریال از زیان سنواتی مستهلک شده که مراتب مورد اعتراض شرکت است. بدیهی است در صورت عدم پذیرش اعتراض شرکت، مبلغ ۲۳میلیارد ریال به مالیات سال ۸۵ شرکت افزوده خواهد شد.
مطابق مصوبه مجمع عمومی فوق‌العاده خردادماه ۸۶، اجرای افزایش سرمایه از مبلغ ۵۰۰میلیارد ریال ۲۴ تیرماه به مبلغ ۱۵۰۰میلیارد ریال طی چند مرحله به هیات‌مدیره تفویض شد و مرحله اول افزایش سرمایه از مبلغ ۵۰۰میلیارد ریال به مبلغ ۸۷۵میلیارد ریال در ۲۴ تیرماه ۸۶ و مرحله دوم از مبلغ ۸۷۵میلیارد ریال به مبلغ یک‌هزار میلیارد ریال در ۱۹مهرماه به ثبت رسیده است. ضمنا شرکت قصد دارد باقی‌مانده ۵۰۰میلیارد ریال افزایش سرمایه را در سال ۱۳۸۷ اجرا کند.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن