سود هفتمیلیاردی «شطیف» طی ماه گذشته
گروه بورس- سرمایهگذاری سایپا ماه گذشته از واگذاری سهام خود مبلغ هفتمیلیارد و ۲۵۷میلیون ریال سود کسب کرد.
گروه بورس- سرمایهگذاری سایپا ماه گذشته از واگذاری سهام خود مبلغ هفتمیلیارد و 257میلیون ریال سود کسب کرد.
بنابراطلاعات منتشره از سوی سازمان بورس و اوراقبهادار، مبلغ واگذاری ۱۲شرکت بورسی در پرتفوی «شطیف» مبلغ ۱۵۰میلیارد و ۹۷۹میلیون ریال بود. بهای تمام شده این سهام ۱۴۳میلیارد و ۷۲۲میلیون ریال برآورد شد. سرمایهگذاری سایپا طی ماه گذشته سهام ۱۵شرکت بورسی و یک شرکت غیربورسی را تحصیل کرد که بهای تمام شده آنها بالغ بر ۱۱۹میلیارد و ۲۷میلیون ریال بود.
صورت وضعیت پرتفوی سرمایهگذاری سایپا طی ماه گذشته شامل ۴درصد استخراج معادن، ۸درصد محصولات شیمیایی، ۵۹درصد فلزات اساسی، ۱۵درصد خودرو ساخت قطعات، ۱۲درصد واسطهگریهای مالی و ۲درصد سایر موارد بود. «شطیف» ماه گذشته در ۳۹شرکت بورسی با دوهزار و ۶۳۴میلیارد و ۶۷۰میلیون ریال بهای تمام شده سرمایهگذاری کرد.
ارزش بازار پایان دوره سرمایهگذاری سایپا طی دی ماه امسال در مقایسه با بهای تمام شده ابتدای دوره آن ۱۰درصد کاهش یافته است. ارزش بازار پرتفوی شرکتهای پذیرفته شده در بورس برای هر سهم «شطیف» براساس آخرین سرمایه شرکت ۲۰۲۲ریال بود. همچنین سرمایهگذاری سایپا در دوره مورد گزارش سهام ۱۱شرکت غیربورسی را در پرتفوی خود داشت. بهای تمام شده سهام مزبور با ۲۵میلیون ریال افزایش در پایان دی ماه به ۳۸۴میلیارد و ۶۲میلیون ریال رسید.