پوشش ۶۵ درصدی فروش «رکیش»

شماره روزنامه: ۲۸۵۳ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۵۱۳۳۸۴ بورس-شرکت-ها

گروه بنگاه‌ها – شرکت کارت اعتباری ایران کیش در ۹ ماه نخست امسال معادل ۶۵ درصد از پیش‌بینی فروش خود را پوشش داد.<br>براساس اطلاعیه سازمان بورس، این شرکت فروش و درآمد ارائه خدمات سال جاری را بیش از یک هزار و ۱۰۸ میلیارد ریال پیش‌بینی کرده که در همین دوره از فروش محصولات و ارائه خدمات خود مبلغ ۷۱۶ میلیارد ریال درآمد کسب کرد.<br>

گروه بنگاه‌ها - شرکت کارت اعتباری ایران کیش در ۹ ماه نخست امسال معادل ۶۵ درصد از پیش‌بینی فروش خود را پوشش داد.

براساس اطلاعیه سازمان بورس، این شرکت فروش و درآمد ارائه خدمات سال جاری را بیش از یک هزار و ۱۰۸ میلیارد ریال پیش‌بینی کرده که در همین دوره از فروش محصولات و ارائه خدمات خود مبلغ ۷۱۶ میلیارد ریال درآمد کسب کرد.

پیش بینی سود هر سهم «رکیش» برای سال مالی ۹۱ با سرمایه ۲۹۹ میلیار و ۹۷۵ میلیون ریال مبلغ یک هزار ۶۲۶ ریال اعلام شده که طی دوره مزبور مبلغ یک هزار و ۷۵ ریال از این رقم را کنار گذاشت.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن