«شکر» ۹۰درصد سود تقسیم می‌کند

شماره روزنامه: ۱۷۹۲ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۵۰۶۳۳۵ بورس-شرکت-ها

گروه بورس – هیات‌مدیره شرکت شکر درنظر دارد ۹۰درصد سود قابل تقسیم سال مالی ۸۸ را برای تقسیم بین صاحبان سهام به مجمع عمومی سالانه صاحبان سهام پیشنهاد کند.<br>

گروه بورس - هیات‌مدیره شرکت شکر درنظر دارد 90درصد سود قابل تقسیم سال مالی 88 را برای تقسیم بین صاحبان سهام به مجمع عمومی سالانه صاحبان سهام پیشنهاد کند.

بنابر اطلاعات منتشره از سوی سازمان بورس و اوراق بهادار، شکر درآمد هر سهم سال مالی منتهی به شهریورماه امسال را با ۲۸میلیارد ریال سرمایه به طور خالص مبلغ ۳۰۷ریال پیش‌بینی کرده است. شرکت درعملکرد ۶ماه منتهی به اسفندماه ۸۷ توانست ۴۱درصد از پیش‌بینی درآمد هر سهم و ۳۱درصد از پیش‌بینی فروش امسال را محقق کند. این درحالی است که فروش محقق شده شکر در عملکرد ۶ماه با ۱۹۳درصد افزایش در مقایسه با عملکرد ۶ماه سال مالی قبل روبه‌رو شده است. به این ترتیب شکر توانست در این دوره ۵۶میلیاردو ۶۹۴میلیون ریال درآمد حاصل از فروش کسب کند.
پیش‌بینی عملکرد شکر برای سال مالی ۸۸ در مقایسه با عملکرد واقعی سال مالی قبل به ترتیب فروش ۱۹۳درصد افزایش، بهای تمام شده کالای فروش رفته ۲۰۷درصد افزایش، سود عملیاتی ۸۱درصد افزایش و سود پس از کسر مالیات حدود ۴۱درصد افزایش نشان می‌دهد.
همچنین، پیش‌بینی درآمد (هزینه‌)های متفرقه سال مالی ۸۸ به مبلغ یک میلیاردو۳۷۰میلیون ریال (مبلغ ۴۹ریال به ازای هر سهم و معادل ۱۶درصد از سود خالص) است که به طور عمده شامل سود سپرده‌های بانکی به مبلغ ۶۰۰میلیون ریال و درآمد فروش لوازم مستعمل به مبلغ ۶۳۰میلیون ریال است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن