سود خالص «غگرجی» با کاهش پیش‌بینی شد

شماره روزنامه: ۱۷۷۵ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۵۰۳۰۲۴ بورس-شرکت-ها

گروه بورس – بیسکویت گرجی سود خالص امسال را با کاهش پیش‌بینی کرد.<br>

گروه بورس - بیسکویت گرجی سود خالص امسال را با کاهش پیش‌بینی کرد.

این درحالی است که درآمد حاصل از فروش سال ۸۸ بیسکویت گرجی با ۱۰درصد افزایش در مقایسه با پیش‌بینی سال مالی قبل مواجه شده است. به این ترتیب شرکت برای امسال مبلغ ۱۶۳میلیاردو ۲۳۹میلیون ریال درآمد حاصل از فروش پیش‌بینی کرده است.
براساس گزارش سازمان بورس و اوراق بهادار، «غگرجی» درآمد هر سهم امسال را با ۱۰میلیارد ریال سرمایه به طور خالص مبلغ ۷۷۶ریال پیش‌بینی کرده است.
همچنین پیش‌بینی عملکرد بیسکویت گرجی برای سال مالی ۸۸ در مقایسه با پیش‌بینی عملکرد سال مالی قبل به ترتیب فروش ۱۰درصد افزایش، بهای تمام شده کالای فروش رفته ۱۴درصد افزایش، سود عملیاتی ۵درصد کاهش و سود پس از کسر مالیات ۸درصد کاهش نشان می‌دهد که شرکت دلایل تغییرات را افزایش مقدار فروش عنوان نموده است.
شرکت اعلام کرده است، به دلیل اینکه سود حاصل از نتیجه عملیات دو سال مالی ۸۷ و ۸۸ تنها از محل فروش اقلام صادراتی است لذا مالیات برای عملکرد سال‌های مالی مزبور مورد محاسبه قرار نگرفته است.
هیات‌مدیره درنظر دارد ۲۰درصد از سود خالص قابل تخصیص را برای تقسیم بین سهامداران به مجامع عمومی عادی سالانه سال مالی ۸۷ و ۸۸ پیشنهاد کند.
شرکت پیش‌بینی سال مالی ۸۸ را برای اولین‌بار اعلام کرده است.
شایان ذکر است که پیش‌بینی سود هر سهم بیسکویت گرجی با کاهش ۱۰۸ریالی به مبلغ ۹۵۵ریال برای هر سهم رسیده است که شرکت دلایل تعدیل را کاهش نرخ فروش عنوان کرده است.



ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن