اعلام سود «سهرمز» با سرمایه جدید

شماره روزنامه: ۱۷۵۶ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۹۹۲۹۶ بورس-شرکت-ها

گروه بورس – شرکت سیمان هرمزگان پیش‌بینی درآمد هر سهم خود را برای سال مالی ۸۸ با یک هزارو ۵۳۳ریال کاهش، به طور خالص مبلغ یک هزارو ۵۳۲ریال اعلام کرد.<br>

گروه بورس - شرکت سیمان هرمزگان پیش‌بینی درآمد هر سهم خود را برای سال مالی 88 با یک هزارو 533ریال کاهش، به طور خالص مبلغ یک هزارو 532ریال اعلام کرد.

به گزارش سازمان بورس و اوراق بهادار، سیمان هرمزگان در اطلاعیه قبلی این پیش‌بینی را مبلغ سه هزارو ۶۵ریال اعلام کرده بود که دلیل تعدیل را افزایش سرمایه ۱۰۰درصدی عنوان کرده است.
گفتنی است مجمع فوق‌العاده شرکت در بهمن ماه، افزایش سرمایه از مبلغ ۱۳۵میلیاردو ۵۰۰میلیون ریال مبلغ ۲۷۱میلیارد ریال از محل سود انباشته را تصویب کرده است. همچنین پیش‌بینی عملکرد سال مالی ۸۸ «سهرمز» در مقایسه با عملکرد واقعی سال مالی قبل به ترتیب فروش ۲۴درصد افزایش، بهای تمام شده کالای فروش رفته ۲۲درصد افزایش، سود عملیاتی ۲۵درصد افزایش و سود پس از کسر مالیات ۲۸درصد افزایش نشان می‌دهد.همچنین هیات‌مدیره درنظر دارد مبلغ ۲۹۰میلیاردو ۷۰۸میلیون ریال (مبلغ یک هزارو ۷۳ریال به ازای هر سهم) را جهت تقسیم بین صاحبان سهام به مجمع عمومی عادی سالانه سال مالی منتهی به پایان آبان‌ماه ۸۸ پیشنهاد کند.
مطابق اطلاعات دریافتی از شرکت، در سال مالی ۸۷ میزان یک میلیون و ۲۵۸هزار تن سیمان فله توسط شرکت تولید شده است، که تولید این محصول برای سال آینده با ۴درصد افزایش پیش‌بینی شده است. «سهرمز» دلیل این تغییر را افزایش ناشی از تولید سیمان پوزولانی عنوان کرده است. همچنین در دوره یاد شده تولید سیمان پاکتی شرکت به ۶۶۸هزار تن رسیده است.
این درحالی است که درآمد حاصل از فروش محصولات مزبور تا پایان آبان‌ماه ۸۷، ۷۲۹میلیاردو ۵۰۴میلیون ریال برآوردشده است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن