تعدیل مثبت ۳۶ریالی برای هر سهم «والبر»
گروه بورس- سرمایهگذاری البرز با ۳۶ریال افزایش، پیشبینی سود هر سهم خود را به طور خالص مبلغ ۳۸۱ریال اعلام کرد.<br>این شرکت اول آبانماه با سرمایه ۶۰۷میلیارد و ۲۰۰میلیون ریالی، سود هر سهم خود را ۳۴۵ریال پیشبینی کرده بود.<br>«والبر» دلایل این تعدیل مثبت را افزایش سود شرکت تابعه (شرکت پخش البرز) عنوان کرده است.
گروه بورس- سرمایهگذاری البرز با 36ریال افزایش، پیشبینی سود هر سهم خود را به طور خالص مبلغ 381ریال اعلام کرد.
این شرکت اول آبانماه با سرمایه ۶۰۷میلیارد و ۲۰۰میلیون ریالی، سود هر سهم خود را ۳۴۵ریال پیشبینی کرده بود.
«والبر» دلایل این تعدیل مثبت را افزایش سود شرکت تابعه (شرکت پخش البرز) عنوان کرده است.
پیشبینی عملکرد «ورنا» برای سال مالی منتهی به پایان ۸۷ در مقایسه با عملکرد واقعی سال مالی قبل به ترتیب سود حاصل از سرمایهگذاریها ۲۶درصد افزایش، سود حاصل از فروش سرمایهگذاریها ۶درصد افزایش، سود عملیاتی ۳۷درصد افزایش و سود پس از کسر مالیات ۳۶درصد افزایش نشان میدهد. همچنین هیاتمدیره شرکت تصمیم دارد حداقل ۸۰درصد سود عملیاتی را جهت تقسیم بین سهامداران به مجمع عمومی عادی سال مالی ۸۷ پیشنهاد کند.
گفتنی است طبق مصوبه مجمع فوقالعاده، سرمایه شرکت از مبلغ ۵۰۶میلیارد ریال به مبلغ ۶۰۷میلیارد و ۲۰۰میلیون ریال (معادل ۲۰درصد) از محل آورده نقدی و مطالبات حال شده سهامداران افزایش یافته است. سود حاصل از سرمایهگذاریهای «والبر» در ۶ ماهه منتهی به پایان شهریورماه با ۳۹درصد افزایش، در مقایسه با مدت مشابه سال مالی قبلی مواجه شده است. این شرکت تا پایان تابستان با تحقق ۲۷ریال سود برای هر سهم، معادل ۷درصد پیشبینی سود خود را پوشش داده است.