بورس مناطق - ۳ مهر ۸۷

شماره روزنامه: ۱۶۲۶ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۷۳۳۴۳ بورس-شرکت-ها

کیش <br>در معاملات دو روز گذشته تالار منطقه‌ای کیش، تعداد دومیلیون و ۵۳۱هزار و ۷۴۷سهم به ارزش ۶میلیارد و ۱۹۷میلیون از سهام ۱۳شرکت دادوستد شد. از میان شرکت‌های دادوستد شده شرکت سرمایه‌گذاری غدیر و سیمان شمال، از استقبال بیشتری برخوردار بودند.

کیش

در معاملات دو روز گذشته تالار منطقه‌ای کیش، تعداد دومیلیون و ۵۳۱هزار و ۷۴۷سهم به ارزش ۶میلیارد و ۱۹۷میلیون از سهام ۱۳شرکت دادوستد شد. از میان شرکت‌های دادوستد شده شرکت سرمایه‌گذاری غدیر و سیمان شمال، از استقبال بیشتری برخوردار بودند. زنجان

بورس منطقه‌ای زنجان در روز سه‌شنبه شاهد دادوستد دومیلیون و ۵۲۱هزار و ۵۴۹سهم (متعلق به ۴۵ شرکت) به ارزش بیش از ۵میلیارد و ۴۴۱میلیون ریال بود.

در این روز از کل معاملات انجام شده در بورس منطقه‌ای زنجان ۵۰درصد به خرید و ۵۰درصد بقیه به فروش سهام اختصاص داشت و ۴ نفر از طریق بورس منطقه‌ای زنجان کد سهامداری دریافت کردند. همچنین در این روز از کل معاملات انجام شده در بورس منطقه‌ای زنجان سهام شرکت‌های مخابرات ایران، گروه صنعتی سدید و کالسیمین به ترتیب بیشترین تعداد خریداران و سهام شرکت‌های مخابرات ایران، توسعه معادن روی ایران و پالایش نفت اصفهان به ترتیب بیشترین ارزش ریالی معاملات را به خود اختصاص دادند.

همدان

دیروز در معاملات بورس منطقه‌ای همدان، تعداد ۷۳۱هزار و ۱۴۸سهم به ارزش دومیلیارد و ۶میلیون و ۳۰هزار و ۴۵۳ریال دادوستد شد که ۹۲درصد آن مربوط به خرید سهام و ۸درصد آن مربوط به فروش سهام بود و این تعداد سهام متعلق به ۱۹ شرکت بود.

از میان شرکت‌هایی که سهام آنها دیروز در تالار بورس منطقه‌ای همدان دادوستد شده، کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، مخابرات ایران و تراکتورسازی ایران بیشترین ارزش معاملات را به خود اختصاص دادند.

زاهدان

در بورس منطقه‌ای سیستان و بلوچستان تعداد ۶/۱میلیون سهم به ارزش بیش از دو میلیاردو ۹۷۵میلیون ریال مورد دادوستد قرار گرفت. این تعداد از میان ۲۷ شرکت بوده که ( ۱۸ شرکت با افزایش قیمت، ۸شرکت با کاهش قیمت، ۱شرکت بدون تغییر قیمت ) روبه‌رو بود. ۲۹ درصد ارزش داد وستد را خرید و ۷۱ درصد آن را فروش سهام شامل شد. بیشترین حجم او ارزش خرید و فروش مربوط به مخابرات بود .

قم

دیرور در تالار بورس منطقه‌ای قم تعداد ۸/۳۰ میلیون سهم به ارزش ۷/۷۷ میلیارد ریال دادوستد شد. ۵۲ درصد از حجم معاملات تالار به خرید اختصاص داشت. شرکت‌های مخابرات ایران، پالایش نفت اصفهان و کشتیرانی بیشترین ارزش معاملات و سایپا و مخابرات و پالایش نفت اصفهان

پر طرفدارترین سهام تالار منطقه‌ای قم بودند.

رشت

در معاملات روز سه‌شنبه بورس گیلان تعداد ۸/۷میلیون سهم به ارزش ۶/۲۷میلیارد ریال دادوستد شد که از این میزان ۷۳درصد مربوط به خرید سهام بود.

سهام شرکت‌های پتروشیمی خارک، ماشین‌آلات صنعتی تراکتورسازی ایران و آذریت دارای بیشترین افزایش قیمت و سهام شرکت‌های کارخانجات قند قزوین، نورد و لوله اهواز و سیمان فارس دارای بیشترین کاهش قمیت بودند.

یزد

روز سه‌شنبه در بورس منطقه‌ای یزد تعداد ۵/۲میلیون سهم به مبلغ پنج میلیارد و ۴۶۳میلیون و ۷۱هزار و ۶۸۱ ریال مبادله شد.

تعداد سهام مبادله شده نسبت به روز قبل ۱۲درصد افزایش داشته و ارزش معاملات نیز ۹درصد کاهش داشته است.

بیشترین ارزش ریالی معاملات مربوط به شرکت کارگزاری ایساتیس پویای یزد به مبلغ ۲۴۹۲ میلیون ریال می‌باشد.

تبریز

در معاملات روز سه‌شنبه بورس منطقه‌ای آذربایجان شرقی تعداد ۷/۶میلیون سهم از سهام ۵۵ شرکت دادوستد شد که ۷۲درصد آن مربوط به خرید و ۲۸درصد آن مربوط به فروش سهام بود.

مخابرات ایران دیروز بیشترین ارزش ریالی خرید و فروش را در بورس تبریز به خود اختصاص داد.

کرمانشاه

در معاملات روز سه‌شنبه بورس منطقه‌ای کرمانشاه در مجموع تعداد ۱۳۵۱هزار سهم و حق تقدم به ارزش ۲۸۵۶میلیون ریال دادوستد شد.

تعداد سهام مبادله شده متعلق به ۱۸ شرکت بود، همینطور از میان سهام مورد مبادله سهام شرکت‌های مخابرات ایران، پالایشگاه نفت اصفهان، بانک کارآفرین و کابل‌های مخابراتی شهید قندی از استقبال بیشتری نسبت به بقیه شرکت‌ها برخوردار بودند.

اصفهان

دیروز در تالار بورس منطقه‌ای اصفهان تعداد ۲/۲۳۹میلیون سهم به ارزش بیش از ۱۶۱/۱میلیارد ریال داد و ستد شد.

بیشترین ارزش معامله مربوط به سهام گل‌گهر و پرطرفدارترین سهم مخابرات ایران در این تالار شناخته شد.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن