نگرانی کارگزاران از پیچیدگیهای نرمافزار «اتوس»
ایلنا- نرمافزار «اتوس» به علت پیشرفته و حرفهای بودن، دارای پیچیدگیهای خاصی است و همین امر بعضی کارگزاران را دچار نگرانی کرده است.
حسین خزلی خرازی، سخنگوی کانون کارگزاران ضمن بیان این مطلب گفت: این نرمافزار از شرکت «AMS» فرانسه خریداری شده و تاکنون حدود ۹۸درصد کارهای راهاندازی آن انجام شده است. خرازی با اشاره به اینکه بورسهای پیشرفته دنیا از این سیستم استفاده میکنند، گفت: این سیستم به خاطر پیشرفته بودن، پیچیدگیهای خاص خودش را دارد و از آن جایی که کارگزاران در دورههای آموزشی فشرده با این سیستم آشنا شدند و در واقع آموزش با سرعت انجام شد، برخی کارگزاران نگران بروز مشکل یا خطا در این سیستم هستند.
وی با اعلام اینکه ۱۰۰ کارگزار در بیش از ۴۰۰ ایستگاه معاملاتی قرار است از این سیستم استفاده کنند، خاطر نشان ساخت: با توجه به اینکه همه بورسهای دنیا به سرعت به سمت نرمافزارها و امکانات جدید پیش میروند، بورس تهران هم با توجه به قابلیتهایی که دارد، نباید از دیگر بورسها عقب بماند و با وجود همه نگرانیها، این سیستم باید هر چه زودتر وارد مرحله اجرایی شود تا سریعتر جای خود را در معاملات سهام پیدا کند.
این کارگزار بورس اظهار داشت: در این سیستم ۹۰درصد سفارشهای خرید و فروش از طریق اینترنت انجام میشود و ۱۰درصد دیگر مربوط به سفارشهای تلفنی میشود و به طور کلی به دنبال این هستیم که مشتری به طور مستقیم به سرور کارگزار وصل شود و زمان انجام معامله به زیر یک ثانیه برسد که در صورت تحقق این امر، حجم معاملات به شدت افزایش مییابد. خرازی با اشاره به اینکه وظیفه آموزش به سهامداران بر عهده خود کارگزاران است، افزود: هر کارگزاری بتواند چنین سیستمی را زودتر از سایر کارگزاران پیاده کند و تسهیلات بیشتری در اختیار سهامداران قرار دهد، علاوه بر اینکه به سرعت بخشیدن و افزایش حجم معاملات کمک میکند، به نفع خود نیز کار کرده و مشتری بیشتری جذب میکند. در واقع این سیستم زمینه ایجاد رقابت بین کارگزاران را نیز وجود میآورد.
ارسال نظر