«ثمسکن» از پیش‌بینی فراتر رفت

شماره روزنامه: ۱۵۷۹ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۶۳۹۶۹ بورس-شرکت-ها

گروه بورس – سرمایه‌گذاری مسکن از پیش‌بینی خود جلو افتاد.<br>

گروه بورس - سرمایه‌گذاری مسکن از پیش‌بینی خود جلو افتاد.

براساس گزارش سازمان بورس و اوراق بهادار، «ثمسکن» درآمد هر سهم سال‌مالی منتهی به آذرماه امسال را با یک هزار میلیارد ریال سرمایه به طور خالص مبلغ ۵۹۳ریال پیش‌بینی کرده است. این شرکت توانست طی دوره ۶ماهه منتهی به خردادماه با تحقق ۳۶۲ریال سود به ازای پیش‌بینی درآمد هر سهم معادل ۶۱درصد از سود هر سهم را پوشش دهد.

با توجه به اینکه شرکت تمام پروژه‌هایی را که توسط شعب و نمایندگی‌های آن انجام می‌گرفت. به شرکت‌های تابعه واگذار کرده است، درآمد حاصل از سایر فعالیت‌ها را که ناشی از پروژه‌های انجام‌شده توسط آنها بود، به سرفصل درآمد حاصل از سرمایه‌گذاری‌ها منتقل کرده است.

پیش‌بینی عملکرد سال‌مالی ۸۷ نسبت به عملکرد واقعی سال‌مالی قبل به ترتیب جمع درآمدها ۴۲درصد افزایش، سود عملیاتی ۴۲درصد افزایش و سود خالص ۴۸درصد افزایش نشان می‌دهد.

براساس اطلاعات ارسالی شرکت، هیات‌مدیره در نظر دارد توزیع ۵۰درصد از سود سالانه را جهت تقسیم بین سهامداران به مجمع عمومی عادی سال‌مالی ۸۷ پیشنهاد کند.

سود حاصل از سرمایه‌گذاری‌های «ثمسکن» نیز تا پایان خردادماه به مبلغ ۳۸۴میلیارد و ۲۴۶میلیون ریال رسید که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۱۳۵درصد افزایش داشت و معادل ۵۷درصد از پیش‌بینی بودجه را محقق کرد.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن