ایرنا- سخنگوی کانون کارگزاران بورس مهم‌ترین برنامه‌های سال‌جاری و آتی این کانون را تشریح کرد.

اکبر زرگانی‌نژاد تدوین ضوابط پذیرش اعضا، طراحی یک مدل کارگزاری (برای آشنا کردن کارگزاران با آن مدل از لحاظ ساختاری)، شناسایی سیستم‌های مورد نیاز کارگزاری، سیستم کنترل داخلی متناسب با الزامات سازمان بورس برای فعالیت نظارتی، تقویت سیستم انفورماتیک و برگزاری گردهمایی و ارتباطات جمعی را از جمله مهمترین برنامه‌های سال جاری کانون کارگزاران بورس و اوراق بهادار ذکر کرد.

وی با اشاره به برگزاری آموزش‌های حضوری و مجازی برای کارگزاران و سرمایه‌گذاران، گفت: تعیین حوزه نظارت کانون بر فعالیت اعضا، پیگیری اخذ مجوز برای انتشار نشریه، عضویت در کانون‌های مشابه بین‌المللی، برگزاری نشست‌های منظم با نهادهای ناظر بر بازار و نهادهای مشابهی که به موجب قانون شکل می‌گیرند، از دیگر برنامه‌های کانون است.

زرگانی‌نژاد، برگزاری آزمون‌های مرتبط با بازار سرمایه را از دیگر تصمیمات اجرایی این کانون عنوان و تصریح کرد: کانون کارگزاران بورس و اوراق بهادار تلاش دارد تا مدارک مربوط به فعالان بازار سرمایه را خود صادر کند. سخنگوی کانون کارگزاران بورس و اوراق بهادار ضمن تشریح برنامه‌های سال‌های آتی این کانون، اظهار داشت: پیگیری ایجاد مرکز آموزشی تربیت کارگزار (در سطح مدارک دانشگاهی)، تهیه برخی آیین نامه‌های جدید، ایجاد راهکارهای توسعه کارگزاری‌ها، پیگیری بیمه خسارت‌هایی که کارگزاران با آن مواجه هستند، تنظیم مقررات و استانداردهای حرفه ای برای کارگزاران و ارزیابی فعالیت آنها از مهم‌ترین برنامه‌های کانون کارگزاران بورس و اوراق بهادار کشور جهت سال‌های آتی است. وی در خصوص انتظارات کانون کارگزاران بورس و اوراق بهادار از اعضا و همچنین سازمان بورس، گفت: تداوم حضور کارگزاران در کانون برای بهبود فعالیت‌های حرفه‌ای خود در بازار سرمایه کشور و در اختیار قرار دادن منابع و فرصت‌های مناسب از سوی سازمان بورس می‌تواند تسریع در دستیابی به اهداف کانون را بهبود بخشد. به گزارش ایرنا، کانون کارگزاران بورس و اوراق بهادار ایران در مهر ماه سال گذشته تاسیس و هم‌اکنون متشکل از کارگروه‌های مختلف نظیر حقوقی، آیین نامه پذیرش اعضا، مسائل نظارت بر اعضا و آموزشی است. این گزارش می‌افزاید: کانون کارگزاران بورس متشکل از سه هیات عامل و یک شورای هفت نفره (کارگزاران) است. گفتنی است، از مجموع ۱۰۹ کارگزاری بورس و اوراق بهادار کشور هم اکنون ۱۰۵ کارگزاری عضو این کانون هستند بدین معنا که هر کارگزاری در بدو ورود ۵۰میلیون ریال را برای هزینه‌های سرمایه‌ای و همچنین حق عضویت ۳۰میلیون ریالی را برای هزینه‌های جاری به کانون پرداخت کرده است. لازم به ذکر است، استفاده از تسهیلات، پیگیری حق تخفیف معاملات توسط کارگزاران، ایجاد دبیرخانه حل اختلاف بین کارگزاران و سرمایه‌گذاران بورس و همچنین راه‌اندازی سایت اینترنتی کانون از مهم‌ترین برنامه‌های اجرا شده توسط کانون کارگزاران بورس و اوراق بهادار ایران است.