بورس مناطق و تالارها - ۱۹ اردیبهشت ۸۷

شماره روزنامه: ۱۵۱۷ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۵۱۵۸۰ بورس-شرکت-ها

کیش <br>در معاملات دیروز تالار منطقه‌ای کیش، تعداد ۶۸۶هزار و ۶۹۲سهم به ارزش یک‌میلیارد و ۷۵میلیون ریال از سهام ۳۳ شرکت دادوستد شد که از این تعداد ۴۵درصد مربوط به خرید و ۵۵درصد مربوط به فروش بود.

کیش

در معاملات دیروز تالار منطقه‌ای کیش، تعداد ۶۸۶هزار و ۶۹۲سهم به ارزش یک‌میلیارد و ۷۵میلیون ریال از سهام ۳۳ شرکت دادوستد شد که از این تعداد ۴۵درصد مربوط به خرید و ۵۵درصد مربوط به فروش بود. ارومیه

روز چهارشنبه تعداد ۶/۱میلیون سهم در بورس منطقه‌ای آذربایجان غربی مورد معامله قرار گرفت. ارزش ریالی معاملات، بالغ بر ۹/۱میلیارد ریال بود که ۵/۳۷درصد آن مربوط به خرید و بقیه آن فروش بود.

همدان

در معاملات بورس منطقه‌ای همدان، روز گذشته تعداد ۶۳۸هزار و ۴۵۲سهم به ارزش یک‌میلیارد و ۱۳۸میلیون و ۶۷۲هزار و ۱۴ریال دادوستد شد که ۶۰درصد آن مربوط به خرید سهام و ۴۰درصد آن مربوط به فروش سهام بود. فولاد خوزستان، سرمایه‌گذاری بوعلی و ایران‌خودرو دیزل بیشترین ارزش معاملات را به خود اختصاص دادند.

زنجان

بورس منطقه‌ای زنجان در روز چهارشنبه شاهد دادوستد یک میلیون و ۶۶۶هزار و ۹۸سهم (متعلق به ۳۵شرکت) به ارزش بیش از ۶میلیارد و ۷۲۲میلیون ریال بود.

تالار سهم آشنا

روز چهارشنبه در تالار اختصاصی کارگزاری سهم آشنا (سعادت‌آباد) تعداد ۳۶۵هزار و ۶۵۰سهم به ارزش ۵۰۰میلیون ریال مبادله شد که ۷۳درصد ارزش معاملات مربوط به خرید و ۲۶درصد آن مربوط به فروش بود.

قم

در تالار بورس منطقه‌ای قم روز گذشته، تعداد ۱/۱میلیون سهم به ارزش بیش از ۱/۳میلیارد ریال دادوستد شد.۶۱درصد از حجم معاملات این تالار به خرید سهام اختصاص داشت.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن