افزایش ۶ درصدی سود هر سهم «پکرمان»

شماره روزنامه: ۲۶۱۱ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۴۳۱۲۳ بورس-شرکت-ها

گروه بنگاه‌ها- شرکت گروه صنعتی بارز سود هر سهم سال مالی ۹۱ را با ۶ درصد افزایش نسبت به سال قبل به بازار اعلام کرد.<br>به گزارش بورس و اوراق بهادار، این شرکت سود هر سهم سال‌جاری را با سرمایه ۶۶۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال مبلغ ۳۰۴ ریال پیش‌بینی کرده است.<br>فروش «پکرمان» برای امسال بیش از چهارهزار و ۳۳۹ میلیارد ریال پیش‌بینی شده که در مقایسه با سال ۹۰ از افزایش ۱۰ درصدی برخوردار است.

گروه بنگاه‌ها- شرکت گروه صنعتی بارز سود هر سهم سال مالی ۹۱ را با ۶ درصد افزایش نسبت به سال قبل به بازار اعلام کرد.

به گزارش بورس و اوراق بهادار، این شرکت سود هر سهم سال‌جاری را با سرمایه ۶۶۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال مبلغ ۳۰۴ ریال پیش‌بینی کرده است.

فروش «پکرمان» برای امسال بیش از چهارهزار و ۳۳۹ میلیارد ریال پیش‌بینی شده که در مقایسه با سال ۹۰ از افزایش ۱۰ درصدی برخوردار است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن