شناسایی ۴۷۳ ریال سود برای هر سهم «فوکا»

شماره روزنامه: ۲۴۲۳ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۱۱۸۵۲ بورس-شرکت-ها

گروه بنگاه‌ها- فولاد کاویان ۴۷۳ ریال سود به ازای هر سهم در فصل بهار شناسایی کرد.<br>براساس اطلاعیه سازمان بورس و اوراق بهادار، «فوکا» در دوره سه ماهه نخست سال‌جاری ۴۵۵ درصد از پیش‌بینی درآمد ۱۰۴ ریالی هر سهم خود را نسبت به بودجه محقق کرد.<br>این در حالی است که شرکت برای سال گذشته معادل سه ریال سود به ازای هر سهم محقق کرده بود.<br>شرکت دلایل این تغییر را «افزایش قیمت فولاد، افزایش میانگین نرخ فروش محصولات غیرکارمزدی برای هر کیلوگرم از هفت هزار و ۸۵۰ ریال به هشت هزار و ۴۹۴ ریال» عنوان کرده است.

گروه بنگاه‌ها- فولاد کاویان ۴۷۳ ریال سود به ازای هر سهم در فصل بهار شناسایی کرد.

براساس اطلاعیه سازمان بورس و اوراق بهادار، «فوکا» در دوره سه ماهه نخست سال‌جاری ۴۵۵ درصد از پیش‌بینی درآمد ۱۰۴ ریالی هر سهم خود را نسبت به بودجه محقق کرد.

این در حالی است که شرکت برای سال گذشته معادل سه ریال سود به ازای هر سهم محقق کرده بود.

شرکت دلایل این تغییر را «افزایش قیمت فولاد، افزایش میانگین نرخ فروش محصولات غیرکارمزدی برای هر کیلوگرم از هفت هزار و ۸۵۰ ریال به هشت هزار و ۴۹۴ ریال» عنوان کرده است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن