«فاما» ۳۵۷ ریال سود شناسایی کرد

شماره روزنامه: ۲۶۸۰ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۳۹۴۹۷۲ بورس-شرکت-ها

گروه بنگاه‌ها- شرکت صنعتی آما طی ۱۲ ماه منتهی به ۲۹ اسفندماه ۹۰ با سرمایه ۲۴۰ میلیارد ریال مبلغ ۳۵۷ ریال سود برای هر سهم کنار گذاشت.<br>به گزارش بورس و اوراق بهادار، این رقم در مقایسه با دوره مشابه سال مالی ۹۰ با کاهش ۳۷ درصدی مواجه است. «فاما» طی سال مالی گذشته از فروش محصولات خود بیش از ۵۷۲ میلیارد ریال درآمد به دست آورد که نسبت به سال مالی ۸۹ از افزایش ۶ درصدی برخوردار است.

گروه بنگاه‌ها- شرکت صنعتی آما طی ۱۲ ماه منتهی به ۲۹ اسفندماه ۹۰ با سرمایه ۲۴۰ میلیارد ریال مبلغ ۳۵۷ ریال سود برای هر سهم کنار گذاشت.

به گزارش بورس و اوراق بهادار، این رقم در مقایسه با دوره مشابه سال مالی ۹۰ با کاهش ۳۷ درصدی مواجه است. «فاما» طی سال مالی گذشته از فروش محصولات خود بیش از ۵۷۲ میلیارد ریال درآمد به دست آورد که نسبت به سال مالی ۸۹ از افزایش ۶ درصدی برخوردار است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن