«خرینگ» تقسیم ۹۰ درصد سود را در نظر دارد

شماره روزنامه: ۱۰۸۶ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۳۹۰۰۲۲ بورس-شرکت-ها

گروه بورس- رینگ‌سازی مشهد سیاست تقسیم سود سال مالی ۸۵ را ۹۰درصد سود قابل تقسیم اعلام کرده است.

گروه بورس- رینگ‌سازی مشهد سیاست تقسیم سود سال مالی 85 را 90درصد سود قابل تقسیم اعلام کرده است.

براساس اطلاعات منتشره از سوی سازمان بورس اوراق بهادار تهران، شرکت قبلا اعلام کرده بود که هیات‌مدیره در نظر دارد توزیع مبلغ ۳۴میلیارد و ۳۹۰میلیون ریال (به ازای هر سهم ۳۳۰ریال) از سود قابل تقسیم امسال را به مجمع عمومی عادی سالانه پیشنهاد کند.
رینگ‌سازی مشهد درآمد هر سهم امسال را با ۱۰۴میلیارد و ۷۵میلیون ریال سرمایه به طور خالص مبلغ ۳۳۰ریال پیش‌بینی کرده است. «خرینگ» توانست تا پایان دوره ۶ ماه منتهی به تابستان با تحقق ۱۵۱ریال سود به ازای هر سهم معادل ۴۶درصد از پیش‌بینی درآمد هر سهم خود را پوشش دهد.
پیش‌بینی عملکرد این شرکت برای سال مالی ۸۵ در مقایسه با عملکرد واقعی سال مالی قبل به ترتیب فروش ۱۷درصد افزایش، بهای تمام شده کالای فروش رفته ۱۹درصد افزایش، سود عملیاتی ۱۶درصد افزایش و سود پس از کسر مالیات ۵درصد افزایش نشان می‌دهد.
شرکت مبلغ ۸میلیارد ریال اقلام غیر مترقبه را بابت بازخرید خدمت پرسنل در سال ۸۵ اعلام کرده است.
رینگ‌سازی مشهد طرح خط پرس ترانسفر (۹۰درصد پیشرفت کار و تاریخ بهره‌برداری سال ۸۵ با برآورد سرمایه‌گذاری ۶۳میلیارد و ۹۰۱میلیون ریال) را در دست اجرا دارد و تاکنون مبلغ ۶۸میلیارد و ۹۷۰میلیون ریال سرمایه‌گذاری کرده است. شرکت برآورد سرمایه‌گذاری طرح را در ۱۹ تیر‌ماه مبلغ ۵۵میلیارد ریال اعلام کرده بود.


ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن